Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ah taj prelijepi Islam , ta "religija" mira :))) https://www.facebook.com/photo.php?v=737456656313807
Šta je radila Crkva u srednjem vijeku sa ženama koje su se bavile medicinom? Šta bi sa Galileom koji je bio samo naučnik? Biblija;Izlazak:21:12, 21:13, 21:14..... pročitaj malo ;) Tora ne naređuje smrtne kazne? U nekoliko Američkih država postoji smrtna kazna.... Čobane, ne ide ti ta cinika nikako! Edukuj se prije nego što počneš lupati nebuloze po netu. Nisu svi polupismena djeca kao ti pa da im taj tvoj koment od jednom otvori uvid šta je zapravo Islam!!! Peace
A niko nije trazio sankcije prema IDIL-u. Bas cudno.
Pa koji si ti moron!!! Nađi u Bosni jednog jedinog muslimana koji će ti reći da su IDILovci normalni, pa ti čobani kolju istom mjerom muslimane i nemuslimane.... A sankcije su uveliko u toku..
Da budem iskren, nakon prve recenice nisam ni citao tvoj komentar. Neko ko drugu osobu naziva moronom, sigurno nema nista pametno da kaze.