Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump potvrdjuje svoju nesposobnost... Brisel/EU pokusajte obrnuto...
@zlica 🤗😘 ♥️ ljepotice 🌹 hvala ti na lijepom iznenadjenju 💕 pravo me obradova tvoje javljanje!!! Nadam se da si mi dobro i da uzivaš u lijepim proljetnim mirisima 🌹🌹🌹 cmokiccc 😘😘
Now kiss :D
EU treba odhebati veliko svjetsko ZLO amere i okrenuti se normalnoj svjetskoj porodici BRICS-u i zemljama "treceg" svijeta. SAD u nemogucnosti da ekonomski odrzi svoj polozaj kao jedine svjetske supersile , nastoji to odrzati ratovima i zlocinima u zemljama bogatim prirodnim resursima. USA=WORLD ENEMY NR1 !!!!
Treći svjetski rat je DEPOPULACIJA (smanjenje sadašnjeg broja stanovnika na zemlji zbog resursa-energija, voda, hrana...) več je u toku dugo vremena i svim sredstvima vidljivim i skrivenim. A kojim redom će to da ide i završi i ko je to pokrenuo i kada, još se ne zna. Jer treba broj stanovnika na planeti da se svede na davno poznatu "ZLATNU MILIJARDU". E ko su ti u toj "Zlatnoj milijardi" znat će samo oni koji opstanu.
Ne znam da li bi se nakon burne pijane noći i kad se probudim da se napijem vode, više prestravio kad bi u krevetu ugledao ovu Mogerhini bez šminke ili ŽELJKU CVIJANOVIĆ ! :((
Amerika uvijek pobjedjuje!!!
Mogerini vasa odlucnost ce trajati dok vam zidovi ne daju mrkvu na stapu umocenu u cokoladu a koju necete nikad polizati.7 dana maksimalno i ti ces promijeniti pricu i pusiti zidovski k..ac
Trump je za kraj maja odgovodio uvodjenje carina EU , sad je jasno i zašto - da ih može ucjenjivati, ili ste s nama ili idu carine. Trump će "očas" učiniti da EU čelnici , promjene mišljenje, ako ga i imaju.
Najneobicnije od svega je sta sad - sta dalje - Iran samostalno nastavlja poslovati sa drzavama koje su potpisnice - cijena goriva ostaje stabilna.... Ili sta ?
@drynaa a zasto bi isla ako trgujemo sa Iranom - Iranu je naovaj nacin plasman zagarantovan a cijena usljed ponude moze biti odzana na niskom nivou.... Takodje usljed tekucih dogadjaja potraznja samo moze pasti tako da i cijena umjesto gore treba barem ostati na istom nivou....
@HM 2011 nepostojanjem ovakvog sporazuma tjeramo Iran kao snabdjevaca prema Kini a sebi povecavamo cijenu kostanja kupujuci isti proizvod prepakovan od rusije koja je takodje pod sankcijama ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zna se GAZDA. Džaba bi vi ovo-ono pričate.
EU mora pokazati stav, tako je
EU ako namjerava da opstane treba i mora da zauzme neutralnost i vodi svoju vlastitu vanjsku politiku i sto je neophodno radi na osposobljavanju vlastitih odbrambenih snaga, a posebno da progoni i hapsi sorosovce, kao Macrona.
Odlican komentar.
:))))))))))
Šta sam vam rekao :) Brisel neće Iranu udariti sankcije. Sada će jevreji odgovoriti ukidanjem sankcija RUsiji i uvođenjem carina EU. Našta će EU odgvoriti uvođenjem carina SAD i produženjem sankcija RUsiji. Kako se Erdogan privolio RUsiji, NATO se bukvalno raspada pred našim očima. KAko više nama Kima SAD nema ko da napadne, a jedina svrha američke vojske u budućnsoti je zaštita Izraela. Ipak, ni Trumpova do zore nije gorila.
Pre samo 20-25 bio je samo jedan tabor koji je bio najmocniji na svetu:SAD i njihovi saveznici.Danas je drugacije pa su na jednoj strani SAD, Britanija, Francuska i Izrael a na drugoj Rusija, Kina, Indija, Iran i Turska.Nemacka je u prvom taboru iako se dosta drzi po strani zbog vrlo losih iskustava iz svoje proslosti.