Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja to isto ne mogu da povjerujem. sve je ovo namjesteno. nije moguce da civilizirana europa sanja samo o jednom - unistenju svega nekrscanskog. sve su ovo lazi, kao i unistavanja indijanaca po cijeloj sjevernoj i juznoj americe, prvi i drugi svetski rat, komunjare, hico, musolini, staljin, smrdi, sve je to nametnuta laz.
Anderse, Srbine, SFR Genocidistan je uz tebe!
ma nije moguće, krščanin, civilizirani, obrazovani, emancipirani Europljanin da se tako ponaša?
ma laprda prdonja sve nebil ga proglasili neuračunljivim da ode s osmjehom na licu u neku od klinika na liječenje u čemu će i uspjeti na kraju suđenja...kome pričate bajke.cccc...
Mrs. Brundtland je PREMIJERKA!
Molim ispravku,naime radi se o ministrici,a ne o ministru!?
Breivik half čet half talib half pig
Lažu.