"Objasnit će" u ponedjeljak na sudu
0
Breivik svoja djela nazvao gnusnim, ali neophodnim
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teroristička grupa \"Ansar al-Džihad al-Alami, ili \"Pomagači globalnog džihada\", tvrdi da je odgovorna za napade u Oslu Mislim da također treba biti pokrenuta istraga o osobama koje su ovo montirale, tacnije objavile. Ovo nije mala stvar, i ne smije islamski svijet dozvoliti da se ovo zataska...Prvo treba istraziti ko je napisao pismo i pustio u javnost, te kako se doslo do tog pisma i ko je prvi objavio!!! Ocrnise muslimane i islam u rekordnom roku...a za to treba istraga da se kazne pocinioci i javnosti obznani ko je motirao to!!!
Sta ta norveska policija radi, zasto ne hapsi dalje, kakva je to drzava? Doduse da su muslimani ovo ucinili vjerovatno bi napravili koncetracioni logor od privedenih!
http://politisk.tv2.no/wp-content/uploads/2011/07/store_utoya-570x320.jpg
momcino svaka cast ljube te pristalice i vole
In the 1,500-page manifesto, posted on the Web hours before the attacks, Mr. Breivik recorded a day-by-day diary of months of planning for the attacks, and claimed to be part of a small group that intended to “seize political and military control of Western European countries and implement a cultural conservative political agenda.” He predicted a conflagration that would kill or injure more than a million people, adding, “The time for dialogue is over. We gave peace a chance. The time for armed resistance has come.”
Ja budala i komentara
voli republiku Mrsku pametnom dosta
kršćanski teroristički fundamentalisti!! kršćanski teroristički fundamentalisti!! kršćanski teroristički fundamentalisti!! kršćanski teroristički fundamentalisti!! kršćanski teroristički fundamentalisti!! kršćanski teroristički fundamentalisti!! kršćanski teroristički fundamentalisti!! kršćanski teroristički fundamentalisti!! kršćanski teroristički fundamentalisti!! kršćanski teroristički fundamentalisti!! kršćanski teroristički fundamentalisti!! kršćanski teroristički fundamentalisti!! kršćanski teroristički fundamentalisti!! kršćanski teroristički fundamentalisti!! kršćanski teroristički fundamentalisti!! kršćanski teroristički fundamentalisti!! kršćanski teroristički fundamentalisti!! kršćanski teroristički fundamentalisti!! kršćanski teroristički fundamentalisti!! kršćanski teroristički fundamentalisti!! kršćanski teroristički fundamentalisti!! kršćanski teroristički fundamentalisti!!
prije će biti da je upotrijbio USA taktiku..samo američki šuppci od vojnika pucaju i ub.ijaju žene i djecu po svadbama i drugim skupovima...
krscanski ekstremista...
Sta bi sa onim Muslimanima koji izvedose ovaj pokolj? Mora da su se preselili u Sjevernu Irsku? Ili u Baskiju? Ili na Korziku?
i sta mu mogu sad 92 smako, 92/0 sad mu mogu samo izreci dozivotnu i nista vise, a kazem ja oko za oko zub za zub i je*bes sud.
Gdje su sada balkanski experti (šupci - Galijašević, Domagoj Margaretić....) da nam ovo objasne. Hajed šipco objasnite
ma ovo je sve matrix
Bijo je na obuci u Bosni kod Vabija zato tako dosta pobijo ljudi
vidi mu se u pogledu da je rođen da bude KRŠĆANSKI NACISTA
kršćansko terorističko govnno