Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Osuđen je na 21 godinu zatvora, a kazna može biti produžena ako bude smatran opasnim po društvo.\" Ako Breivik bude ikad oslobodjen, zelim da ovom sudiji, sto mu je presudio samo 21. godinu, pobije citavu uzu i siru familiju a samo njega ostavi u zivotu.
sramota, nema pravde.
DRAGI BREVICE, U CEMU JE FOL..JA NISAM NIKOG UBIO I DOBIT CU 40 GODINA...A TI ROLNUO 74-VERO I DOBIO 20 GOVINA..NE KONTAM?!
...dajte mu štrik...
како би му га обалио
Mogu se kladiti da @ampak i @Zivko imaju njegovu sliku uokvirenu iznad kreveta...kao ikona im dodje. Pravi krstas...fashista...mozda je i cionista.
blago njemu, jos mu i kafu sluze...ali cekaj, pa kako mu mogu hladnu kafu :O
Zamolio bih Klixotirs ba da li moze da objavi da li je Breivik imao sinoc tvrdu ili meku stolicu ...... J,e-bo vam Breivik i zive i pokojne i rodjene i nerodjene,postajete naporni sa svakojakvim sljamom od vijesti koje postavljate. Da se toliko brinete za one jadnike koji su po Izraelskim,Avganistanskim,Irackim,Libijskim,Sirijskim tamnicama pa bih vas i nekako razumeo!
Treba njega poslati malo u neki zatvor na bliskom ili dalekom istoku pa da vidi kako je tamo romanticno u zatvoru. A sta tek rade ljudima koji pocine takva djela koja je on pocinio.