Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo mu brada fali. Inace razmislja kao jedan prosjecni bradati vlah/taliban
Nisu svi NE-Muslimani teroristi, ali SVI teroristi su NE-Muslimani!! Nisu svi NE-Muslimani teroristi, ali SVI teroristi su NE-Muslimani!! Nisu svi NE-Muslimani teroristi, ali SVI teroristi su NE-Muslimani!! Nisu svi NE-Muslimani teroristi, ali SVI teroristi su NE-Muslimani!! Nisu svi NE-Muslimani teroristi, ali SVI teroristi su NE-Muslimani!! Nisu svi NE-Muslimani teroristi, ali SVI teroristi su NE-Muslimani!!
lol
Vrati se u BiH!!!
Krscanski terorista ubio 77 ljudi
hm nakon milion postova o zaradi na ovom portalu kliknem ti ja na jedan i odem na stranicu megatypers.com i fakat, moze se zaraditi, fazon je da utipkavas one captcha slike, nesto ko ova slova ispod posta i za 1000 utipkanih dobijes 1 dolar, nije puno al kvaka lezi u referalima, zoves druge da se prijave i sto vise referala ti i ostali imate to vam ide vise para. e pa ako se hocete prijaviti odete lijepo na: http://www.megatypers.com/register i koristite ovaj kod pri registraciji: 1MTM nakon toga zovite sto vise ljudi pa da tipkamo zajedno :D
Amerika je toliko dobra i fina da je jedina drzava koja je upotrijebila atomsku bombu
Znam da je to vama gurbetima tesko shvatiti ali Ja zajedno sa NATO paktom i ostalim normalnim faktorima, mrzim i Vehabije i Komunjare i Vlahe. Vi ste moderni seljacine, i treba vas neutralizirati.
realista brini se ti malo za svoju vlahadiju u sumskoj i srbiji eno vam i Vojvodina ode ostat ce vam samo ono sto su vam Turci poklonili :D
AKO SE DOSAĐUJETE ZA KOMPJUTEROM I AKO NEKO ŽELI DA ZARAĐUJE PREKUCAVANJEM SA CAPTCHA SLIKA, EVO MU MOGUČNOSTI. ZA 1000 CAPTCHA SLIKA CE TE DOBITI = 1.00 $ NA VAMA JE KOLIKO DUGO MOŽETE DA KUCATE ! AKO STE SPOSOBNI DA ZA 15 SEC UKUCATE DVIJE RIJEČI, ONDA JE OVAJ POSAO ZA VAS ! ISPLATA JE AUTOMATSKA SVAKOG PONEDELJKA NA PAYPAL RAČUN, POTREBNO JE MINIMUM 3$ ZARAĐENIH ! DA BI SE REGISTROVALI POTREBAN VAM JE INVITATION CODE(pozivnica) IDITE NA http://www.megatypers.com/register i unesite u polje Invitation Code* : 1MRI Bez tog koda, registracija je nemoguća !
Evo upravo sam procitao u Avazu pricu o begovima Kopcicima iz potopljenog porjecja rijeke Rame.Pisac clanka govori o plemicima Kopcicima i o tome kako begovi nisu htjeli da se mijesaju rodbinski sa rajom sirotinjom.Navedena je jedna pjesma;\'\'Ode hanuma za b.a.l.i.j.u,ode vjera za nevjeru\'\' povodom neke begovske djevojke koja se udala u nebegovsku kucu. Pitanje:\"Jesu lki danasnji Bosnjaci koji ne nose plemicko porijeklo[ takvih je 90%] te b.a.l.i.j.e o kojima je ispjevana pjesma ?
sada ce ga bosnjaci zavoljeti heheheheh
Pa sta je ovo za reci, kakvi su ovo bolesni umovi komentatora, zaista skoro svi kupuju pricu koju im vladajuce elite prodaju godinama. Zbog toga se ratovi vode radi GLU.PO.STI kao sto su religija i etnicka pripadnost, kao i ostal oblici podjele. Tako ovdje imamo gomilu pacenika koji nigdje u zivotu nisu prispjeli, pa taj svoj neuspjeh kompenziraju svojom \'\'borbom\'\' za \'\'svoju\'\' vjeru i/ili naciju, jer zele da se osjecaju vaznim barem u necemu, treba im nesto sto moze (barem i prividno) ispuniti tu nepodnosljivu prazninu koju imaju u sebi. A za Brejvika, sta god neko rekao, cinjenica je da je covjek oduzeo preko 70 ljudskih zivota, unistio zivote njihovim porodicama, a za to ne moze postojati nikakvo opravdanje, pa cak ni izmisljeno.
Bošnjaci su većina nevjernici,rijetko se ko moli Bogu i drži Božije Knjige... Tako da je i All.ah digao od njih ruke, ostat će na 16 %
I tebi jos samo metak u celo fali ! Inace ti si svoje otpjevo, dosta nam je poganih lojavih komunjara ko ti !
Bosanci imaju zakonsko pravo da zive gdje god hoce u Bosni i Hercegovini.
Bosnjaci su uvijek imali svoje saveznike na Zapadu.Zato su ih i savezali u 24% BiH,tako da ih vise ni A.ll.a.h ne moze odvezati