Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav bolan terorista, budi normalan, pa nije on musliman čovječe....
sve to je znaci uradio od zlodjela, ali opet po misljenju ovog ko je pisao ovaj clanak, on nije zaradio da dobije naziv 'terorista'. a kad kakav meho ili huso koji se par dana ne obrije mahne petardom odmah je u najmanju ruku potencijalni terorista. stvarno licemjerno i krajnje neprofesionalno.
Nigdje on ne izlazi nakon odslu\enja kazne od 21 godinu, već se ista produžava za još jedan rok od 21 godinu ako se procjeni da je i dalje opasan. I za manje ubice su Norvežani procjenjivali da su opasni i produžavali im kaznu za 21 po 21, do kraja njihovog života. Ovo je njemu doživotna robija, samo izrečena na drugi način. Nećemo reći 'doživotna robija' već kažemo 21 po 21 godinu dok ne umre u zatvoru. Ostaje on u zatvoru, bez brige.
Osudjen na maksimalnu kaznu od 22 godine sa mogucnosti da mu se ista produzava sve dok vlasti vide u njemu opasnost . Tz " Forvaring " dakle sa zadrzavanjem . Ostatak zivota je na lancu .
LANAC MU JE PREKRATAK .
Zar vas nije strah kad za 22. godine izadje na slobodu??
.... mu metak u glavu, de.b.il.... Joj, eto ne znam ni sam šta bih mu uradio....