Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Breivik: Mi smo kišne kapi koje nagovještavaju oluju masovnog pročišćenja\" I tad ja povukoh vodu.
Ćovjek je u pravu ... Nakon svjetskog ekonomskog kolapsa, najvjerovatnije da će se voditi rat Muslimani Vs Ostali ... Ja ne sumjnam u pobjedu Istine... Samo treba jačati vjeru... ostalo će proći !!!
\"Nema mi ništa gluplje od Slovena koji se potpisuje sa whitepower.\" Ni meni kada se europljanin pripadnik bijele rase, dakle i Slovena, poistovjecuje sa arapima i turci okolo. Prihvatili ste tudje obicake, tudju kulturu i tudju genezu a ucilibi ste druge ko su i sta su... Odvratno!
Covjek je skroz u pravu a nije neka pamet,to svako zna. Muslimane u Evropi ceka sudbina Jevreja,samo je pitanje dana i historijskoga momenta. Pri tome integracija u drustvo uopste nije bitna,jer Jevreji su bili potpuno integrisani u drustvo,sto ima nije pomoglo.
interesantno kako svi pišu i laju na breivika fašistu a čim se na naslovnici pojavi članak o izraelu odmah zazivaju hitlera. braćo muslimana paradoksalno je biti u ovom trenutku i antifašist i musliman i zagovornik hitlera.jednostavno nema selektivnog zagovaranja hitlera i fašizma samo kad je tebi po volji.il si za fašizam ili nisi.
ja ti lupio minus slucajno, a htio plus...
Previse ovdje ima pojedinaca \"Nebeskog Naroda\" koji komentarisu takve gluposti i besmislice...
... ne kenjaj buraz nego lezi tamo gdje si prispio regularno
@STYX: odkad su to Hrvati poceli govoriti ekavicom?
Koliko se ovdje javlja neljudi poremecenih od mrznje kao i ovaj masovni ubica kojeg brane.
Pa šta vi muslimani ser.ete ovde protiv fašizma kad ste bili na strani fašizma u drugom svetskom ratu? Zajedno sa ustašama ste klali Srbe a sad sve ostale nazivate fašistima. Imate li obraza go.vna jedna neotesana. Samo se cmačete sa ustašama. A oni onako pametno vas poture gde god da zatreba. Pa njih pogine 5 hiljada a vas 65 hiljada. Tako su se i u drugom svetskom ratu obezbedili. Ako Srbi krenu, prvo će na muslimane, pa dok stignu do nas Hrvata, mi ćemo se već nekako organizirat. Al zato su vam je.bali nanu naninu u poslednjem ratu :D Kad je Stolac bio hrvatski? A čiji je sada? Lepo su vas evakuisali :D Pamet u glavu muslimančerosi
Glasao sam za Sulejmana Tihica jer: voli zene ne pije alkohol posten je proveo je rat u BIH povratnik je na svoje (Bos. Brod) nije ratni profiter pragmatik je nije ulizica zapadu raskrinkao je Keljmendija i potakao istragu i reviziju privatizacije ne voli komunjare Nisam glasao za Lagumdjiju: zato sto je slucajni prolaznik zato sto je amerima siporucio Alzirce rasprodao mnogo toga ulizuje se Dodiku nema program ekonomskoga rasta diktator je u stranci sve bi dao za fotelju voli muskarce
On je jedan bolesnik, koji je citav zivot bio \"neprimjecen\" a pokusava preko svoje nacije i familije (koji su mjesavina) da izigrava nacista....ali frajeru, nije uspjelo:-)))) To je pi*ckica od maj*muna, koja ce trunuti u zatvoru!
Je li moguc biti terorist na svom tlu braneci svoju rasu?
jbm te luda
TI si poremeceni idiot :D
Zna li ovaj što spominje raptor zna čije je on djelo? Sigurno ne, taj je sigurno uredno pročitao ivu andrića i misli da je otkrio sve tajne svijeta.