"Hitler bi ga stavio na plakate"
0
Breivik išao na operacije da izgleda kao Arijevac
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja reklama za Lacoste....
nije cudo da ovaj psihopat podrzava stvaralaca republike srpske..... njima ne funkcionise dio mozga koji prezire ubistva.....
Što bi se norvežani ZABEZEKNULI kad bi pročitali da su KATOLICI, a oni jadnici misle več par stotima gpdina da su PROTESTANTI (evangelisti) !!!
Joj \'arane dobrog mu čela za metka.....a oni ga u zatvor da mu još i želje ispunjavaju....
iebo vam breivik familiju vise, streljatej vno.go i zavrsite sa tim
Ove enklave su mozda dugorocno rijesenje za Bosnu?
\"Takav prirodan arijevski izgled naravno ne možete sresti u Norveškoj\", rekao je Kristiansen... ahahaahhaha Kristiansena za predsjednika!
Fakat,oklen u Norveskoj vaki starojevropski arijevski tip?!To se radja samo u sumadiji ispo sljive!
Mora da se i bivshi albanski presjednik,Salji Berisha,tako plasticno operisavo! Kako bi drukcije mogo liciti na me,nema shamse da jedan shiftar tolko lici na prototip svetosavskog pravoslavno-sorapskog tipa!? Smrt vashizmu,trulom zapadu,turkovima,mekdonaldsu i granicnim prelazima na sjeveru kosmeta!
\"Kako bi izgledao\". Ne \"Da izgleda\". Mogli ste zaposliti nekoga sa SSS.
KRŠĆANSKI TERORISTA
MA NIJE ON KATOLICKI EKSTREMISTA. ON JA FASISTA, MOZDA JE ZELIO KO BIN LADEN DA IZGLEDA. MANSONSKA POSLA
zaboli me kurtchina za njim više. po bosni hoda 100000 ovakvih
čuj morao raditi operacije, pffff džaba mu operacije kad nema arijevski izgled od rođenja :mrgreen: budala
jos jedan kojima Bog nije dao pamet :/
on je jednostavno KATO.LIČKI TERORISTA a vi nabrajajte sve moguče njegove hobije, interese, okuse što to ko tako ne radi sa MUSLIMANSKIM TERORISTOM??? kako ovim našim kopi paste novinarima tako i katol.propagandi
ZNAO SAM DA JE PEDERČETINA!!!