Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel vi fakat mislite da je ovaj usto to jutro i sam sebi reko... danas ću da ubijem jednog obojenog. Prekoračio sredstva prinude s smrtnim ishodom...ima kazna i za to i nek je osuđen...ali sad praviti anđela od onog krimosa je i više nego glupo.
Trebao je jos jace tog olosa
Kacigu u ruke I pare praviti nema druge..
Opet se dokazalo da ovi imigranti iz arapskih zemalja imaju cilj da uniste Europu. Ja sam musliman ali oni su veliko zlo i sa razlogom bjeze iz svojih zemalja.
HURAC SI TI NEKI MUSLIMAN. U EVROPI SU MILIONI MIGRANATA IZ AFRIKE,ISTOČNE EVROPE A U DABLINU NAJVISE IZ HRVATSKE. ARAPSKE ISLAMSKE ZEMLJE SU BOGATE PA MIGTANATA JE MINIMUM. A NIGRANTI IZ AFRIKE KOJE VI NAZIVATE ARAPIMA TO I NISU. ETO PRIJE 3-4 GODINE U 3 MJESECA JE OTISLO U EVROPU MILION MIGRANATA I PRICALO SE DA SU SVE ISIL I DA CE BITI POKOLJ PO EVROPI A LJUDI ETO ŠKOLUJU SE I RADE. SMANJI MALO DOŽIVLJAJ.🇧🇦❤️🇵🇸EDI
i onda se narod pita sto zapad mrzi muslimane, ne mrzi muslimane normalne nego radikaliste i ekstremiste muslimane. ista stvar kao i sa crncima. cinjenica je da pocine vecinu zlocina i to je tako.
Bravo Ronaldo! 😁