Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Naravno jer nece da se pokore korona fasizmu.
Već je postala dominantna, a za nekoliko mjeseci, tj. kad ponovo krene sezona covida, doživjet će kuliminaciju. Ali država i društva treba da odluče, hoće li se opet stisnuti i strijepiti, ili će se ići konačno na kolektivni imunitet u kombinaciji sa vakcinama. Najbolje bi bilo stimulisati ljude da se vakcinišu, a o koroni jednostavno govoriti samo u kontekstu da je neizbježna, ali da bi uz vakcine znatno lakše to preboljeli. A ne da nas j*bete u mozak.
otiđite na YouTube, nađite rio de ženerio, plaža, niko ne yebe koronu ni dva poato
Ustanimo protiv farmaceutskih milijardera koji zele da kontrolisu svijet !!!!
Yebbwsh Deltu, Omega hibrid ce biti zahebban
Nestace im na kraju slova iz grckog alfabeta...
Ma pametni ljudi. Treba li umrijet 5 X više pacijenta od drugih bolesti zarad specijalnog tretiranja Covida - koji nije više bolest, to je religija. Zapadne farmaceutske tvrtke već na Covidu zaradile preko 100 milijardi USD.
Kad im istekne grčkih uvešće kineska slova kako je krenulo ...
🤣🤣🤣🤣koja propaganda...sjeme vam se zatrlo akbgda
Ma pametni ljudi. Treba li umrijet 5 X više pacijenta od drugih bolesti zarad specijalnog tretiranja Covida - koji nije više bolest nego je religija. Zapadne farmaceutske tvrtke već na Covidu zaradile preko 100 milijardi USD.