Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samoproglaseni predsjednik digo rat u vlastitoj drzavi...
j*bi ga, nakon iraka i sirije, vrijeme je da opljckaju venecueline zalihe nafte, a njihove su najvece na planeti
@nalix .... momentalni ih pljačkaju rusi i kinezi preko madura.
Da podrze Americku marionetu? kao sto su trebali da podrze opoziciju 2002 cini mi se ? pa su skrivali Chaveza par dana dok narod nije izisao pred predsjedavajucu palatu i izvrsio pritisak da se vrati Chavez na mijesto trona, sve sa ciljom naravno da se naftne rezerve privatiziraju , mamu li vam imperijalisticku sta rade ovom napacenom narodu
Nevjerojarno u koliko se drzava mijesa USA i kroji drugima demokraciju pi svojem pravilu. Ponasa se kao svjetski policajac a da to niko i ne trazi! Nevjerojatno!
Sudeci po komentarima,kao i uvijek,bosanci sve znaju, kako treba i gdje treba...samo ne kod vlastite kuce
jutro budalee,imal ko da me pokupii na proßirenju na AP prema gradu ,zaa 10,15 min?????
nema ??šteta...haha papaa :)
Buduci Vijetnam ili Afganistan. Al ne vjerujem da ce smjeti krenuti ameri na njih.
Amerika trazi probleme u Venecueli jer Venecuela ima najveceg rezerva od nafte i mnogo druge prirodne resurse. To je za Amerima ozbiljan problem za svjetskog bankarskog sistema.
Mike Pence Klix, ne Pense
jes me nesta krenulo veceras, bacio sam 20 komentara i to sve umnih, gori hala
@kahvica.... :)
pitali kozu cija su ovo jarad, kaze koza meeeeeeehina
lijepo
opet neki bivši dao izjavu, ko još pita penziće za mišljenje. tipično za klix.
Ma to je besmislica. Brazil sve i da hoće NE MOŽE poslužiti za vojnu intrevenciju. Zašto? Zato što je kongres SAD-a donio 4 zakona a jedan ZABRANJUJE predsjedniku da bez kongresa "krene" u vojnu akciju protiv vojske Venezuele. Šta mogu ameri ? Naoružali su već opoziciju kao u Siriji, poslali komandose na granicu Kolumbije i naravno mogu poduzeti pomorsku blokadu (što nije vojna akcija). Postoji niz mjera na međunarodnom planu koje SAD poduzimaju u cilju "slamanja" Venezuele.
Venzuela je pod sankcija SAD-a već skoro 18 godina (minus od 450 milijardi dolara) što je jedan od razloga pada valute i općeg siromašenja zemlje . Irak je npr, prije vojne invazije 2003 godine već deceniju bio pod oštrim sankcijama SAD-a zbog čega je ( između ostalog ) prije invazije umrlo desetine tisuća ljudi.
Tu se igra opasna igra, samo mi je žao običnog nevinog naroda. Tu nijedna strana nije upravu i sve to smrdi
Biće onako kako su Amerikanci zamislili.