Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ovo čovjek pljunuti Momčilo Krajišnik !??? Eh izgleda srpkinjama tokom burne istorije još samo JAPANCI nisu umakali !
Sada mi je konačno jasniji pravni osnov za maksimalnu veliskosrpsku : Srbija od TOKIJA do Milvokija ! :)
Vidis kako demokratija funkcionise u Iranu. Niko nije iznad zakona. A, baHlijica mrzi Iran zato sto su mu Saudijci silovali mozak.
Razne tzv dajije koji su skolovani po Medini, koji mucaju i stucaju i truju nas narod...
@MCCCLXXVII. hahaha. Dobar!
Sreca kirbas nema brata😂
Fala bogu da Bošnjački Predsjednik ima samo Sestru, pa mu ne mogu uhapsiti brata ! Ko što su HArisu Siladžiću ! A Članovi BiH predsjendištva, od ratnih zločinaca preko rušitelja države, fo kriminalaca, lopova, krivokletnika i lažova ! :(
ovo neces nikad procitat za Katar ili S. Arabiju
A tko mu je kriv kad nije u Bakirovom muslimanskom bratstvu ... Da se Bakira drž*o quratz bi ga ikad itko uhapsio ... Vidiš kako Bakir krade, vara, laže a nitko mu ništa . . . ! ! !