Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brišite vi sto puta, ali će se uvijek naći neko da još jednom napiše istinu, a to je da je Zlajogluova staljinističko-fashističko-reketaško-mesarsko-crnokošuljaška klika glavni problem naše zemlje i najveći razlog za blokadu uspostave vlasti. Brišite, mali gebelsi/đoge/šagolji sa www.k.a.n.d.a.h.a.r-x.com, ali ISTINU nećete izbrisati!!!
Kako izgleda taj Euro ??
Slažem se sa @anti-nazi, Zlajogluov neonacizam neće proći!!!
dva merkelicina omiljena stozernika http://www.oslobodjenje.ba/index.php?id=9247
http://www.wonkosworld.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/2007/06/merkel.png Neonacizam nece proci!
Ultradesna radikalka zadojena ekstremnim fundamentalistickim katolicnastvom koja je umislila da jos uvijek zivi u dobu krstaskih ratova.
Znam ja ovu, katolik Cova mi je nabacivo, al da izradim komunjaru Zlaju!
Merkelica u misiji odbrane eura, mostarskog Jugo-sokola, planetarnog katolicnastva - III dio.
€uro je ko i NABUCO puko Frau Merkel, tako ti je i prezidenta Hitler pric´o kako ce da brani svaki pedalj Berlina.
euro nas je sviju z.guzio posteno
A Skutoristan?
E pa nemoze IMF tek tako Svabama da uzima reket. Mogu manjim i bezopasnim drzavama kao sto su Grcka, Irska i Bosna u buducnosti. A to sto je Amerika mimo svih granica dugova, to niko ne spominje niko, a i kako ce kad oni sebi emituju pare kako i koliko hoce. reketaska posla.
Draga Anđe, sad će unitarističko-separatističko-reketaške snage opaliti po tebi! Pošto ćeš se nasjekirati i nećeš moći spavati, bolje odmah uzmi jedan apaurinčić!
Ako toliko cvrsto stojite iza EURA, zasto onda Njemacka i dan danas otkupljuje njemacke marke i drzi ih u rezervi.