Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebene demokrate,kad su nas na bajram klali niste pisali,nabijem vas sviju,dvolični licemjeri.
Chetnici chetnici smrdljivi. Vnago.
2.5 miliona hriscana u Siriji, od toga 1.1 su pravoslavni Grci, ima oko 400 hiljada katolika, 700 hiljada su pravoslavni Sirijci, i 200 hiljada su Jermeni.Slike iz pravoslavne crkve.
Pa kakve veze ima?
Malo edukacije mislim da ne skodi. Prica se o hriscanima u Siriji i uz temu da dopunim malo sa informacijama. Pa sve vam smeta. Zasto?
I sta kazu nase Bosnje, Asad terorista, valjda bi oni voljeli da dodju na vlast bradonje pa da pobiju sve one koji ne klanjaju i ne idu u Dzamiju
Uzmi Asada kući,hebo ti on familiju.
Asadovih deset hiljada alevita vrijedi ko deset miliona sunita,tako ti je i u Bosno sto hiljada hrvata vrijedi ko dva miliona Bošnjaka,pa hebu Bošnje gdje stignu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)