Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha zabise Bosnjaci svom sultanu noz u ledja hahahahah uz srpsku muziku i cacansko srpsko kolo, ojhaaaaaaaaa
@Pas123 bosnjo
@Pas123 neznam ja meni se čini sa su ono Srbi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Realno Erdogan je vise uradio za Srbiju nego za Bosnu.
Da to nisu "Srbi" u pitanju? Da oni nisu slavili pobjedu?
SDA na aparatima!
Kakvi Bosnjaci u Istanbulu, oni su turci odavno vec...
Boli me tuki
Pa stanite dragi Bosnjaci do prije sto godina ste sami sebe nazivali Turcima, a sad bi druge nazivali Turcima. Moze li pojasnjenje?
Samo Srbi od oca Murata u Istambulu igraju cacansko i slusaju Nadu Topcagic.
@Shinok bosnjaci drugom recju
Koji suncokreti, a da je pobijedila vrlina stranka, slavili bi njegovu pobjedu👳🧕🇹🇷
@dragunov...brkina stranka
Ma koji su to bosnjaci??? Nema tu bosnjaka !! prije 10-20 godina nisusmili progovoriti bosanski! Ista govna kao u njemackoj brakuju se tamo sa arapima da ne ispadne da su njihove kurve nemojte matereti glumiti nesto sta niste !!
Realno moderna Turska je utemeljena na zapadnoj demokratiji, Erdogan je već mnogo okrenuo točak istorije unazad ali turcima je bliži Ataturk od svih sultana.
Ovi sto se nazivaju Bosnjaci au uglavnom iz Sandzaka, medju kojima najveci broj slaveniziranih Albanaca.. vidi objavu Muric neka a ustvari (Muriqi). Kad se ovca odvoji od stada, vukovi je pojedu... zbog svoje slavenizacije, i proturskih stavova za razliku od nas ostalih Albanaca, su i zavrsili tamo gdje su zavrsili. U Turskoj.
Taj sukob prootimaskih snaga i nacionalistickih Albanski se vodio odavno.. a kuliminirao je prije balkanskih ratova u velikim albanskim ustancima, 1910 i 1912. Zato je Hadzi Zeka albanski patriota ubio Albanca ali prootomana Ali pasu Gusinjskog. Rezultata; danasnji Gusinjci i Plavljani i ostali juzni Sandzak nisu vise Albanci, vec igraju uzicko kolo raseljeni svuda po svijetu
Kakvi crni bosnjaci pa jel cujete pjesme? ovo su srbsko-turski cigojneri
@BulevarBosnjak pa sama definicija bosnjaka je srboturcin 😙
Ovo kao prvo nisu bosnjaci nego su srbi ;)
Bošbjaci moraju odgovarati za genocid nad hrvatskim življem.
pa sta ako neki tamo bosnjaci slave, jel to svi moraju misliti isto kako bi bakir i sda gamad oko njega htjeli. njima je lijepo a obicni covjek nema nista od toga.
sta mi imamo od erdogana?nikad u istoriji turci nisu dali nijedan svoj interes u nasu korist, kao sto ni rusi nisu za vlahadiju, a i jedni i drugi se busamo u prsa sa bratstvom.