Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosko Jaksic mnogo dobar i odmjeren politicki komentator, mnogo je iskren u komentarima, malo je ovakvih, evo i ja pohvali jednom srbina.
@drobilica Ti si kao Srbin nastao od Bošnjaka krajem 19. vijeka.
@SamoZajedno samo se vi kaarajte,al svi ste nastali od majmuna
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Svi su problemi krenuli otkada je Turska skinula MMF sa grbače.
Turcima je bitna samo turska i bosnjaci ne smiju ni 1% racunati na pomoc...izdali bi nas kso i onda kad su nas prodali austrougarima iako su bosnjaci odbranili osmansko carstvo i produzili vijek trsjanja Zato bosnjaci samo u svog konja se uzdajte..jbv turci
Ne treba Turskoj EU, ali ce doci vrijeme kad EU bude trebala Tursku.
Punih 5 godina slusamo kako u Turskoj samo sto nije planulo. 'Strucnjaci' se slomise da ispadnu strucnjaci, 90% njih, da imaju i malo morala i profesionalne etike, pa da pogledaju sta su prognozirali tada, a sta se zaista desilo, prestalo bi da se bavi analitikom. Ovaj Jaksic je prilicno normalan covjek, ali sjecam se da je i Vucicu prognozirao brzi pad jos prije 3-4 godine, a ovaj nikada stabilniji na vlasti. Ove vise niko pametan ne cita i neslusa. Inteligentni ljudi zakljucuju sami.
Bosko Jaksic vs Vidovita Dzemila
Sultane pokori Srbiju i Hrvatsku pa daj da budu dio Bosanskog Pasaluka :)
Dobra analiza.
Slijedi period nestabilnosti a turska lira odmah ojačala nakon referenduma :) Jedno je realnost a drugo šta bi ti volio, brini se o demonstracijama protiv Vučica u Bg i periodu nestabilnosti i odrona u Srbiji...
Molis se pred pogresnom "crkvom". Bosko predvidja Srbiji propast i nestabilnost zadnjih pet godina. Fula svaki put. Tako ce i za tursku profulat. Politicki je zapadu podoban, pa ga mediji zovu stalno.
sad će da teče med i mlijeko ulicama Turske...joj provale,majkemei
Bosko ne rise.!!!
Sve je usmjereno da se ocuva neoliberalni sistem kapitalizma koji je daleko od svog raskosnog naziva. Postoje vruce tacke koje su protiv istog a Evropski establisment u takve osvjestene tacke spreman je da instalira diktature da bi sprijecio kulminaciju istih na vlastitom tlu. Orban gusi srednju post-komunisticku evropu, Erdogan jugoistok a Vucic brdoviti Balkan. Prno je kapitalizam svima je jasno al niko nema rijesenja.
E tek sad je Bakirov pričuvni babuka jad i zlo natovario turskom narodu ... A ničim izazvan nije bio . . .!!!
PERIOD MRAKA..RECI SLOBODNO!
A dje nije moj Bosko.
Pa u Srbiji je jedna osoba i predsjednik i premijer i patrijarh i vrhovni sudija i glavni urednik BAŠ SVIH novina.Hoćel biti kod vas tenzija i nestabilnosti?