Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa Bismilom i neka vas Allah dragi nagradi SVAKA CAST
@commie..the.end Ljubomorno vlašće što nismo svi kao vi, genocidni i što nismo vaše pagansko-svetosavske vjere.
"Ne pravi sebi lika ni obličja bilo čega što je gore na nebu, ili dolje na zemlji, ili u vodama pod zemljom. Ne klanjaj im se niti im služi." (Biblija, Knjiga Izlaska, 20:4-5) "A svinja, iako ima papak, i to papak razdvojen, ne preživa - za vas je nečista. Njihova mesa nemojte jesti niti se njihove strvine doticati - za vas su one nečiste." (Biblija, Levitski zakon 11:7-8)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek ste vi zabranili komentare o ***ma, a na vjerskim temama redovno dozvoljavate jer znate da ce biti mrznje i bolesnih komentara, tipicno za KIKS.BA
PRAVIM VJERNICIMA NEK JE SRETAN PUT , A NEVJERNICIMA ZELIM NEPOVRAT SA CABE HADZA
ALAH RAZULAH
Svaka čast. Čestitam. Da i mi jednog dana isto uradimo In Shaa Allah.
Nsdesno krug,okret za 180 stepeni .Pravac Sirija.
Ne podržavam ovaj paganski običaj klanjanja crnom kamenu. Moramo ostaviti paganizam iza sebe i okrenuti se monoteizmu.
blago njima sad ce postat vk muslimani...
braćo, požurimo i mi na hadždž jer, kako je krenulo u Jemenu, Siriji i Iraku, uskoro će šije-rafidije pokušati zauzeti i Žabu... Allah je najveći !
izvinjavam se, Ćabu na ne Žabu, kako mi se omaklo u brzini
pola ce ih otici u Siriju malo boriti se na strani ISIL- a pa onda kuci.
Mene samo zanima, da li su komentari na ovaj i slicne clanke dozvoljeni da bi vlaško ateistička bagra mogla po njima da pljuje, ili postoji neki drugi, plemenitiji razlog?
nije ateisticka vec srpsko-ustaska, a to Klixu porpilicno odgovara, sto je vise svadje vise ce biti i komentara
Ma ne znam samo sta imaju od tih komentara?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)