|

Bosanka ubila svoje kćerke u Australiji, pronašao ih otac kada se vratio s posla

Bosanka ubila svoje kćerke u Australiji, pronašao ih otac kada se vratio s posla
177
M. N.
28.10.2019. u 07:11
85
komentara
177

dijeljenja
Bosanka ubila svoje kćerke u Australiji, pronašao ih otac kada se vratio s posla Foto: ABC News
Bosanka Milka Đurasović uhapšena je nakon što su pronađena tijela njene dvije kćerke u predgrađu australijskog Pertha u petak navečer.
Đurasović je prebačena u bolnicu zbog povreda koje je nanijela sama sebi, ali nije životno ugrožena.

Tijela je otkrio otac kada se vratio s posla. Jednu kćerku je pronašao u vešeraju. Komšije je uznemirio vrisak koji je ispustio kada je ugledao tijela šestogodišnje Tiane i desetogodišnje Mie te su pozvali policiju. Milka je pronađena tri sata kasnije na parkingu koji je udaljen 12 kilometara od doma.

Foto: ABC News Foto: ABC News


Kako su komšije kazale, porodica Đurasović je iz Bosne i Hercegovine, a u Australiji žive 20-ak godina. Milka je radila kao medicinska sestra, a njen suprug kao inžinjer. Istakli su kako se nisu družili s drugim porodicama u naselju.

Policija je bila šokirana prizorom koji je ugledala. Detalje nisu iznosili, ali su rekli da će uzrok smrti biti poznat nakon što bude završena istraga i obdukcija. Forenzički tim provest će nekoliko sedmica u kući kako bi sve pregledali.

Pomoćnik policijskog komesara Paul Steel rekao je kako porodica nije imala nikakav dosje niti su im poznati po kršenju zakona.
Prijavi grešku


Komentari (85)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...