Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SELJANCICA NEPISMENA PRIMITIVNA
Rojal nismo li svi isti. koliko si puta pročitao kom srbi ovakvi srbi onakvi. Realno nije li tako. Da se zna ne slazem se sa tom tezom.
Zasto odma uvrede? Nemam vise rijeci....
hocu paznju, hocu paznju, hocuuuu paaaznjuuuuu! curo draga, nadji kakvog djuvegiju, olaksaj si muke...
Kakva pažnja,mentalitet.Uvjek jadni Bošnjaci,uvjek žrtve i uvjek traže od drugoga pomoć.
pa vidi... i trazenje paznje je dio mentalnog sklopa...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cica kako si naporan haha, mi pravimo filmove od istine koja se dogodila, eh sada sto si ti ogranicen pa ne mozes da shvatis neke stvari, ustvari neces da ih shvatis ali i ne moras, plz ostavi nas na miru, mrzi me da citam komentare da nebi naletio na tebe, smiri malo haveru.
sigurno je iz istocne bosne, tamo su najveci primitivci
Ma nemoj!
ma moj
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja i vijesti
Kakva pacijentica!
To je da ima razlog za gubljenje nevinosti. Treba se udavati, a suplje.
Dno dna.
Ova k'o da je bila u SANU na školovanju.
Nije sine nije , tu školu musliman dobije čim se rodi. "Nisu ba to muslimani ba . To podvaljuju ba časnom islamu ba . Mi ba nikad nismo činili zločine ba. " Jebiga prika to vam je naslijeđe Osmanlija.
Najbolja je škola ona koju lično vidiš i doživiš, a ne namjensko pristrasni "udžbenici" koji vam se serviraju. Ako malo pročitate sve komentare, teško da ćete vidjeti da neko odobrava ovako ponašanje, mada ima i takvih, što jes' jes'.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ubise momka a sad radi ove trebamo da se izvinjavamo..
kad se sjetim majke joj sto lomi ruke, jadna pokusava da objasni a brat da prevede kako ih je sad strah, mati sad da oklagiju uzme i sve kosti da joj polomi pa nek ima i emocionalnih problema nastalih u porodici..
zena kako ne zna jezika beli sjedi povazdan kuci pa joj se ova otela kontroli..zeno vrati se u bosnu, prozivi jos koju godinu medju svojima makar prohe jela, djeca crnacki mentalitet poprimila, udarat se da bi druge okrivila radi nekog crnje sto ju je ostavio, previse dzeri springera show-a.. nasu djecu svu u mekteb treba upisati na vrijeme, imali bi drugi kurs u glavi, voljeli svoje a cijenili druge i gledali s kim da se zene, udaju..
sramoti cijelu bosansku zajednicu, sram je bilo. trebaju je dobro kazniti a bosanci ne dozvoliti da bude clan njihove zajednice najmanje godinu dana.
sljedeći put otkrij piramidu ili troju ili ugledaj gospu ko prava bosanka a ne ovako na sitno da nas brukaš po belom dunjaluku
SEHERZADAAAA SEHERZADADA ti si uzrok mojih jadadaaa. Padoh iz Seherzade :) http://youtu.be/faabDMhvepI
naravno da se ne vidi nas kameri kad su je napali crnci u sred noći
Amerika je to budalo,sad ćeš među lezbače na jednu godinu dana
Tako nedavno na poslu došla zaručnica od kolege i oni se počeli svađati, ona urla i počne sama sebe udarati i čupati za kosu i vrištati "tužiti ću te da si mi to napravio" mi svi gledamo u čudu, ona je prisilno hospitalizirana, na kraju ispalo da je to bilo jer ju je ostavio, ali da je to napravila doma bez svjedoka ziher bi lik završio u zatvoru.
Ma laze ba
da bar lažem, ja sam se loše osjećala nakon toga jer je ženska skroz pukla, nikad to u životu nisam vidjela, takav izljev [email protected] to je bilo oko 11, a radi se do 16 h, nije mogla izdržati do tada valjda da dođe doma pa da napravi scenu i iscenira to.
Ako nas i ne mrze, poslije ovakvih ispada i ovakvih degenerika nas trebaju zamrzit.