{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Bosanac ubijen u Malmeu, policija traga za počiniteljima

Klix.ba
16.2.2015. u 20:07
120
Bosanac ubijen u Malmeu, policija traga za počiniteljima
120
 
Tridesetogodišnji Elvis Selimotić, porijeklom iz Bosne i Hercegovine, ubijen je u petak navečer ispred prodavnice u Malmeu (Švedska).
Prema riječima svjedoka Selimotić je napadnut nožem nakon što je opomenuo nepoznate mladiće da prestanu sa pravljenjem nereda ispred prodavnice slatkiša na trgu Söderkulla.

"Teško mi je jer ne znam šta se zapravo desilo. Moj sin je bio divan čovjek sa zlatnim srcem, volio je djecu i učio ih je da igraju fudbal. Želim znati šta je bilo...", rekla je Elvisova majka, a prenosi švedski portal Aftonbladet.

Milenka Palac, vlasnica obližnje pizzerije rekla je da je Elvis bio dobar čovjek koji je druge često uvjeravao da ne odustaju i da se ne predaju lošim uticajima.

Trg Söderkulla, nedaleko od mjesta ubistva (Foto: Facebook)
Trg Söderkulla, nedaleko od mjesta ubistva (Foto: Facebook)


Počinitelji ubistva još uvijek nisu identificirani. Prema riječima svjedoka, Elvisa su napale najmanje dvije osobe koje su se nakon napada uputile u nepoznatom pravcu.

"Istražni organi još uvijek ne mogu odavati informacije, ali stupili smo u kontakt sa svjedocima i još uvijek tražimo sagovornike koji bi nam mogli otkriti više", rekla je Linda Pleym, glasnogovornica policije u Malmu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: