Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaspao, 100%
ako je rekao da se ne sjeca, onda nema drugog logickog objasnjenja nego da je na trenutak zazmirio tj. zaspo za volanom.
@blackspawn haha, to isto sam i ja rekao Njemackoj policiji kada sam sletio sa autoputa. Gdijece im reci eto ja malo zaspo :)
Eh negdje si veliku sadaku udjelio. Svako dobro.
toyota je to ..kamion nije ni osjetio da ga je udario ..
Ti si jarane malko zaspo za volanom, i meni se to jednom desilo u Njemackoj. Vozis autoputom pogotovo nocu, a najgore je ako te uhvati oko zore, svi u autu zaspali a tebe ubi monotonija i tisina. Ja sam drijemno mozda da 30tak sekundi i to je to, ja sam srecom samo sletio sa puta, auto je bilo malo osteceno ali u voznom stanju.
Toyota je masina
Slavi brate,al pamet u glavu za ubuduce
Japansko auto i Bosanski vozac, dobitna kombinacija
GLUPE BALIJETINE GDJE GOD DODJU NEMA VECIH KONJSKIH GLOOVA VOZACA
@RobertoCarlos hahahahahhahahahhahahahahha ko je mile
Kako sam dobio kredit u 1 sat od ovog zajmodavca ime gospođa Sheniqua Eatman, kad sam vidio ljude s obzirom iskaz o njoj i kontaktirala nju također i obrađujemo dalje sa kredit transakcija može li smatrate da u roku od sat vremena i primati iznos kredita u mom računa, obratite se je na e-mail [email protected] Mrs Antonio Maribel
bošnjo je to
bosanska glava je to !
ogledalce je to
bosanska konjina .. udaro po gasu, svrbe ga kompleksi u tabanima
ah islo se malo u svoje selo da se pokaze da se ima, dernecilo se, pilo i tako svasta pomalo i onda kreni kuci umoran i zaspi na putu....e moj Denise Penise
zaspe li se nekad za volanom?
TOYOTA je to
a to ti je to.
NIJE ČUDO nego BOŽIJE DAVANJE hajmo dalje
Logicno sve je bozije davanje ali tvoja je sloboda i pravo da se cuvas pa se ovako nesto nebi ni desilo, znaci cuvaj se i Bog ce te cuvati!!
@Helga PA LOGIČNO ISTO BOŽIJA VOLJA
Udario glavom u kamion i vukao ga jos 100 metara