Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam za burke ali sam za slobodu u opšte. Što se izgleda tice ti si ko kukuruz napola oglodžan
Ako si za slobodu inače.. zašto u Iranu ili Saudijskoj Arabiji zene ne smiju pokazivati svoju kosu i ne smiju gledati muške sportove kao npr. fudbal
@MusstafaGaraggic nisam bio u Iranu ni u Saudiji pa ti nemogu dati adekvatan odgovor a i nije ti potreban pošto ti ocigledno sve "znaš"
Da, postanski sanducici, ali eksplodirajuci postanksi sanducici..
Pa zar je za povjerovat da taka spodobo poput ovog Borisa, se drugome ruga? Borise, kad bi se na ruke spustio i na sve 4 hodo, vjeruj mi da izmedju tebe i svinje nikake razlike nema. Kad covjekolika svinja poce o drugima pricat, kako su "ruzni". Njegove izjave me podsjecaju na izjave one ceske svinje u ljudskom obliku, Milosa Zemana.
Yebe Boris ne vadi
ma one bi se sve karale
Daleko si ti jarane od ti od toga da mozes se sprdati sa necijim izgledom, eto tebi bih ja prepisao bijelu kukuljicu KKK (ne izlazi vanka bez iste djeca ce imati nicne more)!:)))
:)))))))))))) engleski humor
Joj, kad on ovakav uzeo sebi za pravo da komentariše kako neko izgleda.... A vijaj na šta ličiš, otac te jjebo pomličita takog !!!
ah taj britanski humor Monty P., nenadmasni bili
Nemam ništa protiv toga, nek svako nosi šta hoće i kako hoće, al za neke bi bilo bolje da obuču burku, jer nekada se čovijeku povraća kad vidi kakvo su obučene. 120 kg, guz ko goveđi but a obukla helanke i strč maicu.
Da si na "zapadu" popio bi tuzbu za ovo :)
@damirJusubasic Zbog čega. To nije nikakva uvreda nego preporuka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve se one navečer otkriju.
Bitno je da su krscanke bez odjece. I da primaju osunecene. Evo sad ce SFF, vlahinjice i sokice se vec guze po Seheru.
Izadji malo iz podruma deriste i prestani svijetonazor kupiti sa fb i saff(ataj).
A VAMA MAJKE, ĆERKE I SESTRE IZGLEDAJU KO DROLJE (što mnoge i jesu)
Bravo SaraYevo, ime ovog grada nema Y
pogledaj se ogledalo kako ti izgledas - strasilo..
Nije puno pogriješio ali ako ima ogledalo nek se pogleda, nije ni on baš neki ljepotan! Inače nije mi jasno kako se žene sa burkama, gdje im se samo naziru oči kroz proreze, identifikuju u saobraćaju, aerodromima, na granici pa i na fakultetu? Na časnu riječ ili izađe na ispit kolegica koja zna umjesto kolegice koja ne zna a pasoše dodaju jedna drugoj?
hahahahahahahahahahaha bas :)