Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E da. Borise, nisi više dobrodošao na otoku Braču. Ljetuj kod svojih saveznika, kolonizatora.
U 2 nuklearna napada na Japan, stradalo je pola miliona nevinih japanaca, Vijetnam su napali jer su vijetnamci istjerali francuskog kolonizatora, saveznika USA-e. I nikome ništa. Sad govnari, zajedno sa Izraelom, S.Arabijom, Turskom i GB, godinama teroriziraju Siriju.
Falklandsko otočje je 18000 milja udaljeno od Britanije, i par milja od Argentine. Okupirano od strane V.Britanije bez dozvole UN-a. USA napada Siriju također bez dozvole UN-a, i bez ikakvih dokaza za optužbu.
Pa možel bar u zamjenu posjetit Srpsku ? Razgovarao sa Putinom ili DOdikom, nema tu neke razlike. A pogotovo sa Lukašenkom, sve demokrata do demokrate !
ovaj je ogledalo izbacio iz kuce :))
meni je simpa, pravi nestasko ... on je iz za.ebancije izveo UK iz unije... nije ni sam ocekivao da ce mu poci za rukom hehehhe
@rea hehehe, ma doduše ok je, takav mu je stil i šta sad :) slabo sam ja pratio tu zbrku oko brexita, jel on glavni i odgovorni ?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
jel ovo onaj iz filma glup i gluplji