Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako mozete sve sami izadite iz Eu i budite samostalni,htjeli bi sve povlastice a nista da date ne ideto bas tako
@budalakis Kakve "povlastice"? Jedna himna, jedna vojska, jedna zastava i glavni grad Brisel? Takve povlastice mozda odgovaraju Bosni, ali sigurno ne i Britanji. Britanci su drugi po redu (prvi su Njemci) koji ulazu u EU. Njima EU nije potreban.
Zaboli EU neka stvar kako cete izaci, izlaskom bez sporazuma cete samo sebi nastetit...
ovaj umislio da moze kao Thrump
Kad ovu budalu vidim na slici ja svog kera namlatim
ma bošnjo će vama objasniti svjetsku politiku ...
Jedan je Trump, budi malo originalniji.
Clap, Clap, Clap, mislis da ste jos emperja, ta vremena su prosla i nece vise da se vrate nikad i mozda ni tad, Cheers.
rus 100000%
Ovim Britancima bezobraznim ni cicani im nisu ravni, imaju ugovor kad su pristupali u EU i druga strana ugovora ako izlazis samovoljno, sve su to potpisivali 90-tih i asad im ne odgovara..!
Ova budala sam tvrdi da je on drugi Čerčil.Šta to znači?Počeće rat.
Uuuuu, izlazak iz EU-a bez sporazuma je no-no... To bi izazvalo tektonski poremecaj na globalnoj gospodarskoj sceni. Johnson je fini cikica koji redovito dolazi na more u hercegovackom susjedstvu na Jadranu i ljudi za njega imaju sam rijeci hvale. Politka je umijece moguceg, pa je vjerojatno da se ovakvim izjavama samo nastoje ojacati startne pozicije prije zavrsne runde pregovora o Brexitu, premda bih osobno volio za UK ostane u EU.
Zaboravio Brisel ko je pisao pravila 1945.
Klasicni debil. Vidi mu se po njuski.