Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar usrana Britanija bilo koga može optužiti za bilo šta što ima veze sa posredništvom i ratovima???? Bar su za to specijalisti - naprave sranje i odu.
Imala ili nemala neko moralno pravo - ona to radi. Možda ovaj nema pravo da to sve priča, ali opet ništa nije slagao. I u pravu je.
Nemoj da se javljas Borise, vi vodite posrednicke ratove najmanje 100 zadnjih godina.
najmanje 500 godina
A za čije interese oni posreduju?
Citat: "zlostavljaju religiju". ZLOSTAVLJAJU :)))) Neko nije znao riječ abuse za datu misao prevesti u duhu našeg jezika kao *zloupotrebljavaju*, nego prevedi bukvalno , prvo značenje koje se ugledalo u riječniku, bez obzira na kontekst. Bukvalni prevod strikes again !
Rece Boris i ostade ziv.
Upozorenje Washingtona: BiH ima najviše boraca ISIL-a po stanovniku http://www.vecernji.hr/hrvatska/upozorenje-washingtona-bih-ima-najvise-boraca-isil-a-po-stanovniku-1134032 Evo sta pise vecernji hr o BiH
JJJJJJeeeeebbbboooooooo liiii tiii vecernji maaaajjjjjkkuuuuuu Libansko-iranski šijjaaa Hassan koji se kao špijun dovukao u hrvatsku početkom 90-ih i pljuje sve što ima veze sa Sunnijama ( vehabijama) Taj majmun je iz svoje sektaške mržnje pokreno ovih dana i članke , a ostali portali u hrvatskoj kopirali kako u Bosni su teroristi... a što jjjjeeebooo majjjjjjkkuuuuu svoju šiittsskuuuu teroristicku ne kaze kolko šijja ima u Bosni koji su došli i prijetnja su
Ustase bi trebale da se o svojoj drzavi brinu.. u nas dnevni avaz bi onda isto trebao svaki dan stavljati naslove novina koliko su ustase nacionalisti i zadojeni fasizmom kao i cetnici
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedno pitanje za Klix ZASTO NE PISETE ZA PORODICU ZEC IZ HRVACKE?
Pa tako ce i biti bakir je dogovorom sa erdoanom naselje arapa i turaka u BIH utemeljio. A tz arapska braca su 96 htjeli da u BIH novi sukobi izbiju. Pogledajte Samo sta ti "casni " ljudi po njemackoj austrji itd rade. Za to nije islam kriv nego kultura dovedite miljone kriscaski latinski amerikanaca isto bi bilo . Ali ovo morete zapamtit ako se bakir nezaustavi BIH ce biti gora od Belgije za 10 godina 50% arapa to je fakat.
Ovo se zove RUGALA SE RUGA RUGI
KAkvih se ono ratova igralo UK u Iraku mater ti ? Ondašnji premijer Jonsom je izjavio da je bez razloga pobio tolike ljude i opet će ! TO je Hitler 21 vijeka i status ISILA nisu nimalo drugačije od vaših. Ili Onih Srbije I Srpske. Crna Gora je ipak nešto drugo !
to je taj sunitski ekstremizam...gamad je to...