Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boris Johnson najveci stand up komicar danasnjice.
borise fakju i ti i tvoj breksit
@jaba Nije on kriv što ovi laburisti otežu sa Brexitom. On da se pita, UK bi vec davno izasla
Hoce Britanci hljeba preko pogače. Nemaju problema u životu pa izmisljaju probleme . Stavitr kamen u cipelu ako vam je sve potaman .
Idiot žuti hoće uraditi isto što je ona budala Theresa htjela a to je prodati narodu lažni brexit. Ovaj dogovor čini Britaniju obveznom držati se EU propisa u trgovini, migraciji i drugim pitanjima, kao što su vode dostupne EU ribarima, što uništava britanske ribare. Logično da ga neće parlament prihvatiti. Bolje da izađu bez dogovora što je po većini najbolja opcija.
Konj... gori su englezi sto ne protestiraju i traze da ostanubu EU
Boris pravo Rusko ime 😁
Borise, samo izlazi iz te komunisticko-socijalisticke vukojebine zvana EU. Puna podrska!
Koga viš3 interesuje Žučko da mi je znati...da hoće vala više izaći iz EU smoriše
@Egle-begle papci Kad Engleska izadje iz EU, pratit ce i Italija, Spanija, Madjarska, Estonija, Poljska.. Bukvalno ... raspad EU!
I Britanija ima Dodika 😂😂😂
Ako ne zatraži odlaganje prekršiti će zakon, znači ne gine mu murija.
Ovo nije zakon, nego prijedlog da se izglasa zakon.
EU bi procvjetala bez Britanije. Koliko je Britanija zla nanijela u svijetu ne samo u modernoj historiji vec i u srednjovjekovnoj nisu ni zasluzili da budu dio EU. Neka idu kod mlađeg brata Amerike pa nek zajedno kroje nove planove za nove ratove a EU nek ostavi da gradi svoju buducnost.....