Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljigava britaska politika,koja je donijela Balfurovu deklaraciju,te dodijelila Palestinu cionistima. Sada se navodno brinu o pravima Palestinaca koji su pobijeni i raseljeni iz vlastite zemlje.
oni su izgubili kolonije, nisu dodjelili. Dva svijeta.
Nevolim religije jer su sekte koji samo izmanipuliraju narod ali hvala Izraelu sto za razliku od arapa omugucuju svima da posjecuju svoje svetinje. Danas je cijeli civilizirani svijet uz vas, niko nevjeruje vise u tu islamo-fasisticku arapsku propagandu. Svi znamo sta bi se dogodilo kad bi arapi kontrolirali tu regiju, jeveriji opet nebi smijeli posjetit svoje svetinje. Borite se dalje protiv taj odvratni fasizam, nemogu vam nista!
trebaju te za nisan postaviti da uce gadjati.
Koga , Izraela i SAD jel? A muslimane istrjebiti skroz ?
Zelje su jedno i pravda a istina drugo, samo ono sto zauzmete vojno je vase, znaci ko nema vojsku nema zemlju. Srbi su vojno zauzeli dio susjedne drzave, to se zove RS, na zalost to je cinjenica svidjala nam se ili ne.
@VolimPxxxx Ma nisu oni zauzeli nego su se oni oduzeli, bili od petog korpusa 5.KORPUS. Oduzeli su se bili kraj bi him došo u Rumuniju ali USA reče stop najviše dejstva još tri dana i tako i bi a sve što je oteto križ vrijeme zna i bit i prokleto.
Da je ziv Hitler ne bi vise ganjo zidove, nego primarno takozvane "Bosnjake "..jer ne bi trpio u Evropi takvu mutaciju jedne grupe nastale na genocidu Turske na ovim postorima. Bojao bi se da ne sire kulturu poturcavanja i stvaranja mutiranih nacija koje s onda traze vlastiti indtitet stoljecima.Svaka nova generacija konta da se drugacije zove..muslimani ,Muslimani,Bosanci,Hrvati,Srbi kao Alija ..sada Bosnjaci ..neki kontaju da su Turci..i arpi
@ALKOHOL Primarni Bošnjaci ti se poseru u usta
@ALKOHOL Mutirani? Vidi nas Bošnjaka, plave oči plava kosa, riđasta brada, mi smo pravi europejci ne samo europejci nego, jedini muslimanski i ponosni smo na to! Hitler bi vas malo zaganjao jer ste 90% mrki i tamni. Idem na turski fakultet i turci vise vole srbe kazu mnoge slicnosti imaju i cak se ponasaju isto!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
židovi i palestinsci trebaju živjeti u istoj državi.... ako poštuju svoju vjeru i naciju druga im nece smetati i naci ce nacina za suzivot to ce biti bolje za oba naroda najlakse je uraditi kao mi u bih pa nas sada nema na mapi ali imamo entitete i kantone i zavjese i zidove i nekakve nove pasoše i to je sve
Treba i jeste / nebo i zemlja /
Reci bogati da je SRBIJA TURSKA jarane Vole baklave, to je samo jedan u nizu od dokaza! hahaahahaahhahaahahha
dobro je da malo englezi promjesaju tu corbu....brze ce se zakuhati....:)
https://www.youtube.com/watch?v=uVeef9k_YQs PROFESOR ELVEDIN PEZIC DOKAZUJE ZASTO JE SLAVLJENJE NOVE GODINE HARAM POSLUSAJ TE BRACO
@PurelsIam ...budala...nikad nikakva slavljenja nisu stetna...problem je ako su u pogresne datume i ako dovode ljude u zabludu....ti naprimjer mozes sutra otici slaviti 9 januar...to nije nista stetno...niti te dovodi u zabludu jer je to fakat cinjenica...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zna se gdje je podvucena crta,stoga istocni Jerusalem pripada Palestini i nikome vise!