Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva tuga. Jadna Afrika, porobljavanje, iskorištavanje, ratovi, bolesti... Ma pusti, to su oni tamo. Mi smo ih uveli u civilizaciju, još smo im demokratiju dali, šta hoće? Licemjerje. Fuj.
Zalosno :(
:’(
Sve ovo radi krscansko-jevrejska alijansa pod vodjstvom Obame i Natanjahu-a, kao i ubistva novinara u Parizu. Daj probudite se ljudi, spremaju dolazak prokletog dedzala al' ne mogu dok muslimani i oni iskreni krascanski i jevrejski vjernici imaju sta da jedu jer jedino oni razumiju ko je antikrist. A ovu ebolu sada provjeravaju u Africi jer nikog ne boli briga za njih, a vjerujte sutra cemo i mi biti Afrika, svi oni koji ne budu htjeli da zive od harama i da podrzavaju najgnusnije zlocine u povijesti covjecanstva.
I onda se pitamo kako ima ovoliko oboljelih od raka i kojekakvih bolesti, ma uopste nista nije cudno.
Dobro smo ikako zdravi, stvarno. :-(
PRIKAŽI ODGOVORE (7)