Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj covjek je legenda.. predsjednik za pozelit, bez dlake na jeziku i zeli samo najbolje za svoju drzavu-- ne jhebe zivu silu... respect
@ServiTurskiKmetowii razlika je sto ovaj radi za svoju drzavu a bake radi za svoj dzep
a vi bosnjaci, srbi, hrvati, samo gledajte ...
totalna glupost, bolje da ih je prodao i novac ulozio u lijecenje bolesne djece
Masserati Ferari Aston Martin,ovo su siguno neki dobri lopovi Zenički,što idu vani šaneri,oni su poznati po toj šani,Zeničani.
ide njih 5-6 to auta 5 miliona maroka-+maraka ide pice po gradu,e to su mangupi,kajla je na vratu kila!
Koji debil. Budala nece da proda auta i uzme novac vec ih unisti i ne dobije nista. To inteligentan ne bi uradio. Pod 2. Masakrira sve koji dodju u bilo kakvu vezu sa drogom. Jos jedna odlika budale. Svaka osoba mora da ima pravo da radi sa svog tijela sta hoce. Ako hoce da unosi drogu u sebe, ko je Duerte da brani nekom necije neotudjivo pravo? Imas il ikakvo pravo na posjed ako ne posjedujes makar ni svoje posrano smrdljivo tijelo?
Ti vjerovatno spadaš u one što od staraca ukrade petaka za tal
Ovo onaj sto je ateista! Jos se covjek bori protiv kartela, korupcije ma ljudina.. Mozemo ga mi kako postaviti na glasacke liste? Ma bi jadan posla ovdje...
Je si li vidio sto je mercedes? Pa ni buldozder se mora dobro nategnuti da prodje preko njega. Nema ato Svabo napravi, ne zove se djaba tenk.
"Džaba"
Ovo je ljudina
Nidje veze. Zasto ih ne prodati legalno i te pare iskoristiti da se napravi nesto korisno. Koja je korist od unistavanja bilo cega? Kriminalci koji su prokrijumcalili ovakva skupa vozila sigurno imaju para i za nova. Samo su ih podstakli da opet krijumcare.
fino pise a njihova prodaja nije bila opcija jer bi kriminalci mogli dati ponude pod lažnim identitetima.
@ogledalce pa ima prodati u drugoj drzavi
Jazuk
ovako se to radi, ne zali nista. Za pravdu i borbu protiv korupcije nista ne treba žaliti. Ovako bi i nasi trebali. Popalit nezakonite kuce, hotele, auta itd. Pa bi vidjeli kako bi onda bilo stanje al ozbiljno. Na Filipinima sad kupis zvaku dadne ti racun tako i treba
Samo bahatoo 😎
e ovo su konkretni koraci....svaka cast.......svaka cast