Komentari (413)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnu neces osvojit jer cu i ja zivot dati za svoju slobodu isto ko sto je moj babo dao 93
...apsolutno se slazem, nije valjda pricip dao glavu da bi nam umesto beckih konjusara verski fanatici kolonizovali drzavu...
Prvo ove pustiti da naprave mini Oluju po RS-u, pa ćemo ih se mi onda riješiti. Znamo da kenjate u gaće od tekbira!
PRIKAŽI ODGOVORE (52)
Jbt će vama Evropa majku prije nego kročite na evropsko tlo.
Evo troje zasad ne misli tako ....
@srbija09991 rusi??? jesu li to ovi što ih ameri sjebaše bez ispaljenog metka?
srbi su najbolji vozači traktora
zasto novinari uglednih novinskih kuca prenose ove bolesne reportaze pisuci o tome oni daju normalu ovoj uzasnoj prici ..s tim se treba prestati ,,popularizirati ove bolesnike koji regrutuju djecu i teror i smrt siju gdje god dodu je veoma pogresno,,ne postoji armija na svijetu koja ce ubiti slobodu u covjeku,,a sva oteta zemlja je prokleta ,,svi koji svoje kuce grade na krvavoj zemlji, platit ce za to pa i ove horde bolesnika ceka kazna ZASVE zlocine koje su pocinili ,,..
treba ovakvih clanaka...ne zbog toga da vidimo kakvih ljudi ima po bijelom svijetu...nego kakvih govana i bolesnika ima medju nama.
Prvo, trebaju zauzet vrh Assadovog glavica, pa tek onda da razmisljaju o Evropi...hahahahaha
ovi su ravni cetnicima. ista govna i jedni i drugi nikakve razlike
evo intervjua istog autora : https://www.youtube.com/watch?v=VbZwSIMxpoM realno
A mili boze bolesnih umova, stvarno nisu normalni..banda ubica koju treba sto prije eliminisati sa lica zemlje da je dalje ne pogane. I oni se "bore" za alaha, e pa to je neki njihov izmisljeni u cije ime cine grozne zlocine.
Ko što ste "osvojili" i Sinjar
www.youtube.com/watch?v=_K4NwPlJNiY evo dobar dokumentarac....Kako je lako napraviti rat..cro subtitle
Dragi Kršćani/Hrišćani . Imati muslića za prijatelja znači imati smrt za prijatelja.
...eo me, još sam živ :)
...sizife, ne odaji hrvatski recept za rasturanje države :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"On nije ubijen jer smo mi započeli rat. Ubijen je zbog njegove vlade koja mu nije pomogla", dodao je on. Haha, to je ono kao, nisam ga udario, nego je on mene udario licem u saku.
@ drina I , šta je bilo kad si se probudio ?
"Nije pitanje da li ćemo osvojiti Evropu, nego kada" hahahahahahahahahahahahahaha ovim je sve rekao, koliko je to samo zaludjeno i bez mozga
sumadinac ako zelis neki razgovor molim te uozbilji se pa ruse ovakvi istjerase iz afganistana vaktile sa mnogo manje naoruzanja i ljudstva.
upravo ti to govorim, nismo djeca da pricamo bajke
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Sve ove vijesti postaju ocite, i sta se ustvari zeli izazvati,treba samo citat izmedu redova i sve postane kristalno jasno..
A šte će vam te kape i panciri kad se ne bojite ? U nas u BiH ko nece da jede gljiva umre, pa vi vidite sta ćete...