Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li se naruciti ovih samoubica da grle nase parlamentarce?
hajde zrtvuj svoju guzicu
njima se raznijet ko vode se napit
Ja sam upoznao jednog iskusnog samoubicu... :P
Jel mu rekao "Djes' ba jarane?"
MašaAllah.
Love is in the air
Eto šta se dešava tamo gdje Amerika uvodi demokratiju. Kod nas je isto, samo sreća što nema ovih samoubica, ali nije isključeno da ih neće biti. Ljudi kod nas više nego ikada, zbog beznađa, u koje su nas doveli naši mili političari, dižu ruku na sebe i samo je pitanje vremena kada će početi da se raznose na ulici
Šta reći,................jednostavno čovjeku prekipi...............
dajem besplatne zagrljaje domacim polticarima ! sifra: bombas samoubica napomena: salim se, nemojte me traziti preko IP.a i tako to :D
Ma ništa se ti ne brini. Nikoga oni ne traže :) .
Ako se ne uključe CIA i NSA, siguran si ko "međed". Ali ipak pazi se, oni znaju ljude zatefteriti u svoje anale, pa kad im ponestane "terorista" i hrane za medije, eto ih da prošnjuhaju šta ima u špajzu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve je laž,samo pusta laž,što se oko nas,u krug vrti
Trebamo mi zagrlit Zlatku,Bakira,Sulejmana,Milorada,Vjekoslava,i ostale nama poznate face bh politike.
Nemoj preskakati, nije pošteno varati. Fale Fahro, Dragan, Božo, Haris, Nikole (Špirić i Radmanović), pa Mladen, pa još puno ne smijem više nabrajati bojim se da kojeg ne preskočim pa će se uvrijediti! ;-)
@Zakir_Naik Živio ti meni Zakir_Naik još stotinu godina !!! Sve te lopove treba u KPZ poslati, pa neka se tamo malo zajebavaju :) :) .
... ping 127.0.0.1 ...
sta li ti jarane pokusavas :)
I ja se to isto pitam. :) .
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Mevlide zasto ne zagrlis pticu Dodo!
Koja se odaziva na ime Duduk i najvoli Ronhil!
U narodu je poznatiji kao lopov, te je trenutno predsjednik Republjike Šumske :) .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sad su počeli rokat i svoje, koji bolesnici.......