Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vojnik 5. bojne tzv \"Royal Regiment of Scotland je bio prvi gubitak iz Velike Britanije u 2011godini izvjestava britanski « Guardian ». Britansko Ministarstvo obrane je saopstilo : da je \"vojnik u. bijen, nakon što je ušao u zonu e. ksplozije tokom operacija protiv neprijateljskih snaga u cilju uspostave mira u području Nahr-e-Saradjev.Vise od 200 Britanskih vojnika vec je poginuo u ratu u AFGANISTANU.
Izgorjelo sedam kamiona NATO-a u Kurrameu siječanj 6 2011god Prema iranskim medijma i pozivajući se na izvješća očevidaca, 6. siječna u Kurram plemenskom područu a Pakistana u blizini-afganistanske granice, pakistanski Talibani napali konvoj NATO-a, koja je nosila u Afganistan za koalicionu vojsku u Afganistanu. Zaplijenjena je hrana i zapaljeno sedam kamiona NATO-a. Nakon toga,talibani su se vratili na sigurno u svoju bazu. Niti jedan drugi detalji nije dat.Zapadnim medij nisu reki ni riječi o ovoj operaciji talibana.ISAF JE SAOPSTIO DA SU DANAS TROJICA NJIHOVIH PRIPADNIKA POGINULA U AFGANISTANU.
to majstore 17 crnčuga manje na ovom svijetu
Jel se barem okupao smrdljivac...Islam = ideologija zla !!!!!!!!