Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump ne sudi, u USA ovu budalu ceka 30-tak godina robije najmanje. I niko nije reko da je Musliman u USA svi ovo zovu domestic(domaci) terorizam
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
A odma bilo rusija stoji iza toga ,fakat bolesna nacija
mislim da je lik ovca zrtvena.. suvise prozirno sve to
Ne terapiju preskakat.
nije terorist?
Demokratima koji su sipali po svijetu milione bombi bi zaista trebalo slati prave bombe a ne ovakve koje ne eksplodiraju, a koje su sami sebi slali, da ponovo uzmu vlast.
Debilu retardirani, po toj logici Sarajlije su sami sebe ubijali tokom rata. To je nacisticka propaganda i ne vidim koji je tvoj mentalni problem da podrzavas americke republikanske naciste i fasiste.
@TamnaMatter Upravo sam htjeo da provjerim, sto su i demokrati racunali sa tim, da li ima neupuceni i naivni koji mogu povjerovati u ovu otrcanu prevaru, a eto po takvima, ipak ih ima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
svjedoci navode da je jedno od pisama uzviknulo "Allahu Ekber " ali na sreču nije eksplodiralo
Usamljeni bombas po obicaju
a đe ono, tetorista nema a da smrdi na muslimansko ime, bio bi TERORISTA OVAKO, SAMO VIŠESTRUKI PRESTUPNIK PA I BUDALE VIDE KOLIKO MRZITE MUSLIMANE
Ne preskakat terapiju, barbarine.
Cudno da nije neko s muslimanskim imenom i prezimenom...
Ne trebaju Americi muslimani za terorizam, ima dosta domacih retardiranih teroristickih debila, kao sto je i ovo republikansko ghovno.
Meni ovaj liči na Hanibala.