Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glavni grad na 12 000 metara nadmorske visine !!.....mater vam nepismenu
Grad se nalazi na velikoj visini ali ipak daleko manjoj od 12000 m. Radi problema sa životom i radom na takvoj visini domaći su žvakali lišće koke. Nakon toga im se činilo da lete na 12 000 metara što se činimi mi se čini i autoru članka:)
Kakvi botovi braćo mila, kad prepisujete ili ti ga PREVODITE tekst u kom nešto piše, ne možete baš tako mijenjati mjerne jedinice. La Paz je na 12.000 stopa pametnice, podijeli sa 3.3 za metre ako ništa -.-
El Paz veći od mont everesta , čak za 4 kilometra, moze se I autobusom
hahahah kako ga papa gleda!! kao ono: meni nudis nepreradjeno??
Bože, uzmi me i baci u Bolivijuuu
bolivijskog predsjednika za predsjenika mjesne zajednice buca potok
Ja olosa, on bi od pape napravio narkomana.
Čim proba neće više morati čekati povratak Isusa da bude uzdignut na nebo !
Narkomani haha