Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta,nemogu da vjerujem da nisu imali sreće u ovom napadu,pa samo 25 djubradi poginulo :(((
KAO PRVO TO NIJE MUSLIMAN RIJEČ HARAM ZNAČI GRIJEH A NEKO KO NAMJERNO GRIJEŠI I ČINI HARAM ZNAČI DA NIJE VJERNIK TO JE JEDAN ČOBAN KOJI SE DOČEPAO ORUŽJA I NJEGA TREBA UBITI ŠTO PRIJE DA NE ČINI ŠTETU DRUGIMA.A KAO DRUGO ZA SVAKI RAT JE POTREBAN NOVAC JEDINI NAČIN JE DROGA ILI IH FINANSIRA NEKA JAKA FIRMA KOJA IMA INTERESA OD TOGA.TREBA TO SVE ISPITATI STOKU POBITI A NJIHOVE GAZDE PO ŠERIJATU NA VJEŠALA.VJERSKI OBJEKTI SE NE SMIJU NAPADATI KAO NI VJERNICI A POGOTOVO U VRIJEME BLAGDANA.SVE SU TO BOŽIJE KUĆE I CRKVE I DJAMIJE.POZ.I SRETAN BOŽIĆ SVIMA
kao hriscani gaze muslimane ,,, tako i vi muslimani gazite hriscane...oko za oko zub za zub...pozz
Preko cega su preuzeli odgovornost??? Preko dimnih znakova??? Pa morali su valjda neku pisanu,audio ili video poruku napraviti u kojoj preuzimaju odgovornost? Nema sta sax novinari su napredovali,saznali su koja Islamska grupa radi u Nigeriji. Mislim nebi bilo profesionalno da je ostalo samo na \"muslimanska sekta\" pa da bi vijest bila \"profesionalna\" saznali ste cak i ime te grupe??? A kome treba dokaz da su zaista oni to potvrdili???Samo muslimanima.
bravo braco samo naprijed
Prebaci se u hrišćane pa kad NATO pobije civile ne moraš se stiditi kao što se ni oni ne stide nego nalaze glupe izgovore.
Prosto me stid kakvi idioti danas sebe smatraju muslimanima i predstavljaju Islam, zalosno! Islam nepropagira ovakve gadosti, ali radi radikalnih idiota ovakva slika se stvara u svijetu.
Ovo je američka propaganda. Nigerija je izmišljena zemlja.
http://www.youtube.com/watch?v=Vs6N8Nb_K28
Valjda je više svakoj budali jasno šta je islam, a ne pametnom i normalnom čovjeku.
Zalosna stvar
Deda Miloje 25.12.2011. u 11:06 ovo je učinila sekta Boko Haram koja se zalaže za uvođenje šerijata u Nigeriji,u kojoj ima skoro isti broj muslimana i krišćana....i opet ne vidiš da se nigerijski kršćani raznose u džamijama!i onda se žale kad neko kaže da su islamski teroristi
crncuge
Zavadi pa vladaj!
sve goli bolesnik koji nema tri razreda osnovne skole