Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
milfara
Za dva mjeseca ce plakati kad joj ova covjeka optuzi za seksualno zlostavljanje
Bravo za sisu gospodjo, melem za oci.
Trump se fura na Konakovica,sve svoje prijatelje postavlja na funkcije,mozda je i on DIF americki zavrsio.
Nepotizam 😒
Gdje je Umicevic i njegove famozne cipele sto je krojio za Melaniju, njegova bista koju je pokusao da napravi za Melaniju pa ispade Zeljka Cvijanovic. Gdje je Umicevic koji je obecao da ce Dodika skinuti sa liste?Prc Milojla i sve ce vam gore biti
jest 113% bitno, ide elektrprivreda rs u americke ruke za sicu. nema se vise love lave, prodaju se obveznice po kamati od 3.5 % . to je vec ozbiljan problem samo vi ne kontate.
Ma sve su to lutke i igraci ljudi koju stoje iza njih. Onaj ko misli da se Donald Trump pita za stvari koje radi se prevario. On je samo mala figura koju neko pomjera rukom na svoje polje. Jednostavno je.. nesto kao ne ljuti se covjece..
Sto bi reko nas narod:Dobra pi***