Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo ublazavanje? Jel se neko zaje baje ovdje?! Sta? Otisao si moliti nemojte ih puno ubijati vec po malo??
Pamet u glavu braco moji Bosnjaci ako ste bili u zabludi i vjerovali onim koji su lagali o Iraku, Libiji, Siriji i unistili te zemlje da je Rusija zlo u svijetu sada je vrijeme da shvatite istinu, Zapad je DEMONKRATIJA a ne Demokratija kako tvrde, problem je kod bosnje jer je dobra dusa i misli ako ja imam dobru namjeru onda i ovi sa Zapada koji govore da imaju dobru namjeru imaju isto i govore istinu, ali vjerujte sve ama bas sve im je na lazima i losim namjerama
https://twitter.com/IranNewspaper/status/1720401865710395487 Pomoc Rusa za Palestinu
Ovom je liku tačno neugodno što mora da podržava Izrael i to se vidi na svakom pressu, na svakoj fotografiji s Netanjahuom.
Da je bilo koja druga drzava u pitanju, do sada bi ih bombardovali 100 puta, sravnili sa zemljom, proglasili teroristima i donijeli im demokratiju.
Ubiše ih Hama koji samo vojsku biju, a oni lupaju po civilima genocidaši, pokolje prave, sada su se prebacili u Jenin na Zapadnoj obali, ubijaju sve redom. ruše kuće, a ceste preorali i ruše groblja i mezarja palestinskog naroda i spomenike.
Opet isprana tvrdnja da Izrael ima pravo da se brani. Da vas Rusija tako okupira i otme vam zemlju, ko bi imao pravo da se brani - vi ili oni? Vi navikli na ulogu okupatora, nasilnika i mocnika pa samo takve i podrzavate. Osim ako vam nisu prijetnja kao npr. Rusi. Niste ni svjesni da cionisti ne bi prezali od toga da uniste svoje jevreje ako ne dijele isto misljenje, a ne vas.
Izraelski nacisti prave genicid pred očima svijeta to je činjenica koju će i Historija nepobitno dokazati ostave vječna mrlja čovječanstva bez obzira kako to pravdali u današnje vrijeme
Sjedim u tramvaju u njemackoj upravo, preko puta mene dvojica nekih arapa, sirijci možda...prljavi neuredni, a jedan od njih odjednom vadi noktaricu i sjece nokte, frcaju na sve strane znači. Mislim žao mi je djece u ratu sto ginu, ali tu bagru i tu svu njihovu kulturu treba sa zemljom sravniti. A ovim putem Angela Merkel ****m ti pleme.
A neki dan je jedan uredno i pljunuo u sred tramvaja. Ono hraknuo pravo. Kakva je to kultura,.to je teško nazadovanje
To su narkomani Alžirski koje pregazila francuska u njihovoj zemlji pa sada bez mozga lupaju po Evropi. Čistije od Sirijaca pgotovo žena, ja u životi nikad ne sretoh.
Pohvalit ce se da je nahranio Palestince prije nego sto ih ubiju