Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaš kako u filmu "Kum" reče don Korleone - prvi koji se javi i pruži ti ruku, taj stoji iza svega.
Denis Becirovic se prvi javio ...😂
Muslimani su se poceli okretati Rusiji radi nepravde koji cini Izrael Palestincima.Rusija je bila na strani Palestinskog naroda.u UNu.Neko de dosjetijo da Rusima omrzne muslimane.Mozda je djelimicno uspijo..amortizlvati Mrznju prema Izraelu..ali je to kratkog daha Lavina je krenula.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jao ovih licemjera, hahahaahaha. Dnevno 100 Palestinaca ubiju Izraelci, a to ne osuđuju. To podrzavaju. JEZIV NAROD JEZIVA VLAST.
bas to brate pravi su se javili koji ce osuđivat nesto glavni saveznici cionacistima u vrsenju genocida u Gazi
Treba biti mudar. Ako smo mi 90-tih imali nesreću da stradamo i svi izgubimo sve, bar smo nešto naučili. Pusti druge nek ratuju, mi se držimo skupa i odstranimo političare koji nas zavađaju, nebitno kojeg naroda.
How yes no
Ma daj odjebi.
Terorizam u Palestini traje od 1948.god.
zato si solidaran sa cionistickim nacizmom i terorizmom bagro fasisticka
ISIL-ovci ne ubijaju u ime novca, nego u ime boga ili ideologije. Ovi teroristi su samo izvođači radova na terenu, a nalogodavac je negdje na Zapadu.
U svako zlo na ovoj planeti ste vi upetljani, odavno poznato.
A sta je sa Gazom odvratni majmune..???
Solidardni sa svima osim sa Palestinom.
Nije Putin glup da povjeruje ovim spletkarosima i njihovim cionistima. Prividno su postigli cilj,natjerali da ko fol cijeli svijet nosi cvijece pred ruske ambasade....Koji cinizam. Znaju oni da je narod jedno veliko stado i kako manipulisati. Ali,Putin i njegove sluzbe nisu Sadam,da ga samo tako unistis. Sad ide zesca odmazda po Ukrajini i Kievu.Ovo bi moglo ubrzati sve stvari na terenu.Sad moze koristiti sve.
Upozoriti na napade može samo onaj ko ih planira izvesti.U ovom slučaju amerikanci i zapadne službe ,kakav ISIL.
Na ovakav rat nema niko rjesenje. Dodju par njih pobije masu ljudi. Za to nema lijeka osim nadati se nece kod nas. Znas nas jb nas
Blinken je Novalic za sirotinju😂😂
...ne lupetaj
@hejsi Mislis Novalic je BlinkeR za sirotinju😂😂
Ko fol žao im Rusa i soledarišu se sa njima, Putin dobro zna da ste vi iza ovog masakra.
Samo se sjetite da je Rusija prva podržavala Gazu, slala humanitarnu pomoć kad niko nije, zauzela ispravan stav u vezi rata u Gazi a sa druge strane je poznato da je ISIL američka tvorevina obučavana i logistički opremljena od strane amerike odnosno njihove proxy države koja teroriše i ubija palestince.
Saqmo se sjetite da Rusija negira Genocid u BiH, a da je Putler direktni krvnik preko 80.000 civila-muslimana, u Drugom Cecenskom ratu... Treba li dalje?
@zilog Ne treba dalje. Nego,de nam malo o Americi i milionima Muslimana koje na pravdi Boga pobise,Bush,mali Bush,Obama,Biden....Treba li dalje?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vrhovni komandant Isila