Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stigla demokratija u Egipat.
Mogli ste se sjetiti i da spomenete da su navijaci Al - Ahlya bili glavni akteri protesta protiv rezima Mubaraka kojeg je stitila vojska. Da ne spominjem da ta vojska kontrolira policiju. Tokom utakmice na poluvremenu je povucena vecina policajaca a ni kola za hitnu pomoc nije bilo. Guverner Port Saida je prvi put u historiji zaboravio otici na utakmicu a sef policije je ostao samo do poluvremena. Vojska sada ima razlog da ne prekine stanje uzbune koje im dopusta potpunu kontrolu a njihov sef je vec optuzio navijace Al- Ahlya za ovaj incident koji naravno cine veliku vecinu zrtava. Ne znam za vas ali kad se dodaju ove informacije, moras stvarno biti naivan da bi kontao da ovo nije namjesteno.
a gdje su arapi tu je i rat. jesul oni upoznati da gledaoci na utakmicu nesmiju nositi puske. i dali znaju da je to sport a ne bojno polje. heheheeeeeeeeeeeeeeeeeee........ arapski primitivizam. mogu zamisliti kako je onim židovima sto su u okruzenju.