Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavni grad drzave Alzir se zove Alzir - bar je tako bilo kada sam ja ucio geografiju. Moracu da provjerim na Google Earth da nije doslo do nekih promjena od neki dan...
jesu strogi ti Ameikanci... a sto je ona njega provocirala, to nikom ista? nema pravde na ovom svijetu!
-Silovo Loru Bush,Bivseg prezidenta zenu ,kaze bilo joj lijepo ,pitala -kad ce je opet silovati ,kaze da voli da je udara paychi bicem.
(SRNA)
Jel\' ko od vas ovo pročit\'o! Andrew Warren, bivši šef američke obavještajne službe (CIA) u Alžiru osuđen je na više od pet godina zatvora zbog drogiranja, a potom i seksualnog zlostavljanja žene u Ambasadi SAD u ovom gradu.