Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za one koji ne razumiju sta se u hr desava je ovo samo jos jedan clanak u nizu o klaunu pernaru koji je eto tako luckast i prica gluposti kao i inace.. dok s druge strane oni koji razumiju procese u hr ovim clankom samo imaju potvrdu toga koliko daleko ova hobotnica seže i koliko je njima zapravo stalo do toga da se neke stvari ne razotkriju.. a cini se da im je pernar na tragu....
pernar je ovih dana otisao u Zambiju kako bi svjedocio protiv cetiri hr para od koji je jedan trans osoba iz stranke Možemo (lgbt) a koji su htjeli posvojiti djecu iz Konga! Stvar je u tome sto je zakonom u Kongu zabranjeno posvajanje djece! Da stvar bude jos gora postavlja se pitanje ko je u Hr djeci izdao hr pasoše ako djeca nisu ni dana boravila u hr, i ako zemlja iz koje dolaze zabranjuje uopce posvajanje djece.. sumnja se na veliku trgovinu djecom... zasto o tome klix ne piše???
Evo i klix se svrstao u grupu medija koju odjednom zanima Ivan Pernar i njegovi postovi o crncima i sl, mada to stoji vise od godinu na njegovom profilu. Stvar je u tome da je Ivan Pernar jedino u Hrvatskoj imao petlju suprostaviti se državnoj i medijskog mafiji koja žalbi zalaska slučaj Zambije i ilegalne trgovine djecom u koju su uključene i državne institucije.
Koja želi zataskati*
ovaj sa ovom izjavom ispunjava preduslove...da postane ugledni clan sda zajedno sa zahiragicem...
Komad budale
Zanimanje bivši zastupnik u Hrvatskom saboru.....
dobro je njemu Zdravko Mamic svojevremeno reko - Mucko djubre......