Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Hadžikadic moze da uradi bolje niko drugi!
Tako se to radi!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Treba prestati placati tv taksu,a profesor Hadzikadic uradio pravu stvar sto je napustio studio #novaBiH
Ako ima pravde ovako ćemo veoma brzo da čitamo i o bakiru, zmiji od njegove žene, ćoviću, dodiku i ostalim ! Živim za taj dan da dočekam :), a pravda je spora , kod nas posebno spora ali biće biće :)
Vako će i kod nas Bakir aBd, za 10 - 15 godina da polaže račune.
sigurno je da hoće, mora se to desiti, nekad ćemo i mi iz mraka morati izaći eh sad je samo pitanje koliko vremena treba da prođe da neko upali svijetlo
vidite bej ha gradjani kako se to radi ? jeste vidjeli ? dobro pogledajte i zapamtite :)
Bolje ti je da si fur'o ZAJEDNIŠTVO i otvarao kladionice koje nemaju poreza i koje ti uredno uplaćuju te iste pare, a sve halal i čisto.
Pogledajte kako izgleda kada se 3 mjeseca radova prikažu u samo 2 minuta u ovom nevjerovatnom time lapse videu ► https://www.youtube.com/watch?v=l0DYt1Papf0 ODLIČNO !!
Kud naši ne ispratiše ovaj slučaj, da ga za ambasadora imenuju...