Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto da je pobjegao u Bosnu bio bi kralj. Cak je mogao i stranku osnovati.
Pa naravno.Faris Gavrankapetanovic opljackao KCUS,a slobodno seta i kupuje i dalje.Viza se biznis klasama i ruga siroti ji.Allah me nagradio-tako on kaze.Edhem Bicakcic smijenjen zbog milionske korupcije a i sad gradi HE protivzakonito sa svojim badzom.Nije ih niko uhapsio.A,trebalo je.
Slobodarska partija je radikalno desnicarska i furaju se kao velike patriote. A vamo najviše kradu drzavu. Nesto kao i kod nas.
Ni jedna nacija nije imuna na lopovluke, ali je bitno da u drzavi postoji zakon koji se efikasno provodi i da pocinitelji budu dobro kaznjeni . Kod nas jos religijske institucije koje bi trebale da budu primjer postenja silovito brane lopove .
Da je kod nas i da je clan SDA dobivao bi platu problasen bi bio kao zrtveno janje i heroj !!!
kod nas bi dobio jos 8 godina mandata
kod nas bi bio nagradjen jer svi kriminalci i lopovi su kod nast na vlasti
Ajde ti u Bosnu...
ovi naši seljoberi bi bili osudjeni na desetine doživotnih robija
Malo 1%. Nasi bi ovdje izvukli bar 4%, odnosno skoro 40 miliona.
9 miliona na 60.000 stanova u Austriji je kikiriki, trebali su doci po savjet nasima
jeli ovo uvertira za "pravicno vrijeme i rad" Suda BiH ?!., dosta je bilo sportskog ribolova.
Svagdje ima korupcije i mita,i to je "normalno" ali to je za one 100M +...ali nije normalno da trazis veze za zaposlenje. Da trazis vezu da sud presudi onako kako treba prema zakonu. Nije normalno da te svaka šalteruša jaši kad negdje dođes.... i tako u nedogled.
Koji početnik.To se ne radi tako.Da bi bio političar lopov prvo moraš od naroda napravit stado ovaca,negirat na sav glas državu u kojoj živiš,sud i sudsko vijeće dobro potkovat i onda rahat pljačkaš državu i to smatraš da je to sve halal i da si ti tu Bogom dat i da niko ne zna vodit državu osim tebe.
Optuzeni u aferi respiratori ce biti osudjeni zbog pronevjere, ostvarivanja licne dobiti u kriznoj situaciji....itd,itd..moramo pokazati da mozemo imati funkcionalnu drzavu.
Zamisli da jednom objave da će Branković biti osuđen i da će odležati pet godina.
Ovo je napad na austrijski narod. :)
Hoće li direktno u zatvor ili će da razmisli prvo?
Za 9 milona eura se isplati lezati u zatvoru 8 god.