Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako lijepa žena, ovo mafijaško govno treba na električnu stolicu drito, da mu sprže ovo malo nasilničkog mozga pred publikom.
poletila za parama i laznula ghovno, super primjer
Šta se tu ima sudit??? Presudi mu.
Po konfiguraciji glave mu se vidi da je hrlovina ali zene ne gledaju to vec funkciju, novac, moc...pa je tako svaka procjena ishoda nezahvalna.
Žao mi žene, ali što si nije našla nekog normalnog momka sa kojim bi bila sretna čitav život i koji bi je možda gledao kao kap vode na dlanu... Žene to ne žele, žene žele ovo i ko im je kriv... Sa muške tačke gledišta ženski izbori su mi nejasni i poglupi, ponekad dosta plitki. Današnje žene žele odmah sve, pare, luksuz, da je visok, da je zgodan, da je interesantan, da je bad boy, još hrpu raznih stvari irelevantnih za sreću.
bije al voli i dominantan je neka ga....
Koji bolesnik pas mu mater jxxx
🙏
To je kad imas zaostao los Gen , Tradiciju i Kulturu
A, kod nas je ko nesto bolje? femicid na svakom koraku.
U jednom trenutku uhvatio ju je za vrat te lijevom šakom udario u bradu. Lijevak
ko zna sta se desavalo nece nikoo nikog prebit bwz razloga
jos je bila astrologinja, znaci mogla je predvidit retrogradni merkur
Treća mu žena, manijak lik, pretući je i onda otići da jedeš mogu samo bolesnici. Njemu ja ne bih sudio, njemu treba nanijeti bol, polahko ali veliku bol, dok ne crkne!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Borat Sagdijev