Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posipao sam pesticidima polje iznad Bukovice kad sam iznenada na levoj strani u vidokrugu primetio objekat nepoznat, koji je bio blještav... Ustvari, menjao je boju... Ustvari, bio je žut, zelenkaste boje... Povremeno.
Zar nikom nije cudno sto se ti vanzemaljci vazda strmoglave u ameriku
Black hawk down.
☄️
Nešto razmišljam... Imal kod njih neke veresije ili da posude 100 eura do prvog.
Kod nas ove šupljikate plasira Krešimir Mišak. Čovjek uhljeb 30 godina a dokolica čuda čini a da je maštovit - jeste. Nije ga život još opalio po ušima.
U Americi baš razili razne sisteme ugradnje i saradnje. Fikret je obični džeparoš za US goverment.
UFO je biznis na Zapadu težak milijarde dolara. Kralj teorija zavjere David Icke je multimilioner a priče su mu za sirotinju, da se tješi.
Forto i Konakovic su reptili
Blair, de mi reci na koji način se, konkretno, sirotinja "tješi" Ickeovim teorijama?!? Šta ti to znači?
Lovačke priče voli srce mehko, neuko i naivno.
Jesu meni ovi čvake što vjeruju u mogućnosti kontakata sa drugim tzv bićima iz svemira. Bog je ograničio naše umove i mogućnosti živite jedite pijte volite se ne zamarajte se nečim što nam je nemoguće jer drugi upravljaju nama.
Vjerujem svemir vrvi od zivota e sad posto nista nemoze putovat brze od brzine svjetlosti a znamo koliko su nam svjetlosnih godina udaljene prve moguce egzo planete pitanje koje se namece kako bi do nas stigli i kad bi zeljeli
Samo Bog nas može premjestiti na druge svijetove. U Kuranu piše mi smo stvorili 7 svijtova ali smo vaše umove ograničili. Ne zamarajte se nečim što nam je nemogućnost dokučiti.
Pripremaju lažnu invaziju vanzemaljaca da se prikriju moćnici i elite sa Epstinove liste bolesnika koji su posjećivali otok, uskoro ce se mnogo toga obznanio...