Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U kakvim ovi zemljama snova zive? Bahmut osvajaju 6 mjeseci grad malo jaci od vogosce
Sto se obracad mnozini na osnovu izjave jedne osobe?
@Evomeopetlevatti Posto vidim da se pravis pametan i odma spominjes Ameriku. Da istina je, i rusi i ameri su dobili nogu u Afganistanu, ali Ameri nisu 19 godina ratovali, nego 19 godina drzali dijeove pod okupacijom da bi izvlacili resurse. Nije US cvjecka, ali ocigledno ti smeta sto ti rusi osvajaju 5 kilometara 6 mjeseci pa odma da skrenes pricu. Pozz.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pomeli bi vas Turci...
Gledaj I čuj budale ccc pu!.
Ovi stvarno traže dupetu čepa!
Bagdasarov inace ima bolestan Um . Alkas .
Ovaj je zahebo onog Jovana sto kaze da su Svedjani bili Srbi🤣
A da vratimo dzingis kana, pa amebe, dinosaure ...koje je to zlo.
Ovaj lik je u Rusiji što je Obradović i Dveri u Srbiji😂😂😂 Koji kromanjonci ...
Nije bolest samo što boli....🤣🤣
Hahahaha pa gdje ste god pokusali doci ostalo vas je hiljade da lezite u horizontali.Pljuc.A svakako vam raspad slijedi i nato ce vas cuvat 100%
Ovaj pravoslavni neofasisticki blok (bez uvrede normalnim ljudima) bi bez oruzja bio narod dvorskih luda. Ovako bas i nije smijesno.
I dodju rusofili i botovi da vaze kako se rusi brane...
Je li to u genetici neki poremecaj ili je nesto drugo da pojedini likovi misle da im nesto pripada i da treba da uzimaju i da prisvajaju. Znaju da to ne može bez ljudskih zrtava, nista im nije sveto isim onog sto bi da prisvoje
Koje su ovo budale... Vidi se da su mentori srbima
😂😂😂😂😂😂 Paša moj ti čaršiju u Ukrajini ne možeš osvojiti, a da ideš protiv Turske. Kakav debil majko moja! 😂😂😂😂😂
spavas li mirno kadirove
Konjino jedna E udari ti svinjo