Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile, spavaš li mirno ?
Treba doći kod đikana da ga kriju po manastirima. Predlažem da Kačavenda ga prvi primi.
@el camionero On bi prvo "primio" Kačavendu pa bi onda Kačavenda "primio" Puigfemonta
Pizdemone tiha voda brijege nosi a vi se nesta razderali i razmahali zastavama kao da pozirate pred kamerama.
treba ga sjekirom u glavu
E sad će oni "njima" objasniti šta su oni htjeli i "prijateljski" im sugerisati da i oni to isto urade jer "spas" i "boljitak" je u podjelama! A ako ne vjeruju, nek' "detaljno" prouče naš slučaj i vide koliko je nama "bolje" nakon 25 godina!
Pa bolje nam je u svakom slučaju. Mi smo trazili podjele i dobili smo podjele. U čemu je sad problem?
Karlos PiZdemon... ovako ce i Dodik
Ovoga Puigdodika treba na robiju 40 godina zbog secesionizma.
Ljeb te yebo pravih drzava, a u nas dejtonski NEsporazum na kome se ko fol zasniva BiH vuca po sumi na Palama..
ustav bivse jugoslavije je dozvoljavao secesiju samo ako se sve republike dogovore
Golube naebao si
A sto nije trazio azil u Republici Srpskoj?
mile ronhil prati situaciju
dodooooo9o
Ovaj potez je uslijedio nakon jednog od najburnijih dana u modernoj historiji ove države, tokom kojeg je parlament u Madridu usvojio ustavne mjere kako bi zaustavio secesionističke pritiske regionalnog parlamenta u Barceloni. Sta bi sa Dudukom i Covicem i njhovim najavama secesije i prpajanja "majcici" SVrbiji i RVatskoj???
@ante k Oooooo djes ba Anete iz Mostara grada :DDDD. Ima li Al-Kaide??? Predje li se kad´ na drugu obalu Neretve ili ti muslimani jos uvijek lice na ljudozdere ;))) ??? heheeeeeeeee Sta bi odjednom od HB ://///, pokljuvale ti ´tice mozak ????
valja dodiku sad spavat,propadose mu aduti za obmanjivanje
20,000 naroda i plemena sa terijom pod svojom kontrolom imaju u svijetu ,. regionalnom kontrolom , zamislite da imaju svi drzave. a svi imaju aspiracije. Svi hoce da budu gazde. UN je predvidio ipak da do kraja vijeka u svijetu ce se prepoloviti broj drzava, i bit ce ih oko 100 sa danasnjih nekih 200.
Kako moze par ljudi da digne ovce/narod ,. upravo pokazuje Katalonija. oni imaju sve, u nas je onda jos i dobro proslo a umalo nisu zakoraciliu gradjanski rat jer jedna trecina katalonaca nije za samostalnost. i nikada je ne bi ni dobili jer nema pravnog a ni ljudskog logicnog razloga. Imaju najvecu autonomiju i nikakva prava na drzavu u evropi . Najbogatija su regija u evropi. Al im to nije dovoljno. Da su bili ikad drzava, a nisu, ne bi nikad bili ni Spanija.