Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drazene jesi li to naDrazen pa pises takve nebuloze i postavljas idiotska pitanja o naciji itd?
Ja i ?? sta je ovdje cudno? ovako nazalost jedan broj zena i gradi svoju karijeru pa i kod nas u drzavnim institucijama. daj da se sredim i nasminkam pa valjda cu napredovat\'
hahahhahahahaha haahahahahaha
Softa, a kakva ste to vi nacija ?!!! Ko to vas hoce ?!
Ima Arnold kao guverner kalifornije da joj sisu iscupa i napravi sljem za novog terminatora! Od klitorisa ce joj napraviti trzavicu za gitaru (naravno za novog terminatora)!
Iznajmljujem maloljetne perverzne djevojcice i djecake! Internacionalna dostava! Za vise informacija obratite se na telefone: 387-33-533-000 i 387-33-664-493
Jel Kirsten ili Kristin?
Bojim se da će je politika pokvarit!
sasvim odgovarajuca osoba za vlast nad klozetom zvanim NY a i za citavu idiotsku naciju preko okeana, situ i nadojenu jevrejsku teglecu i glasacku stoku.
znaci tako uce jadnu omladinu da se bave kurvarlucima i prevarama e zalosti...