Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nešto kao pelješki most😉😉
Iz nepouzdanih izvora saznajemo da su Egipćani unajmili Sejdu da him pomogne u sprečavanju gradnje brane.
Voda je nafta 21. vijeka. Milionski gradovi Juzne Amerike i SAD-a napajaju se vodom lednika. Kada, usljed globalnog zagrijavanja, zimske snijezne padavine zamijeni kisa, posljedice ce biti poplave u jednom dijelu godine, a presusivanje rijeka tokom ljeta. Ili Azija. Himalaji su ' Vodeni Tornjevi' Azije. Bramaputra, Indus i dr. rijeke se napajaju Himalajima. Pakistan bez navodnjavanja je pustinja. I dobar dio Indije. A nuklearne su sile.
Urednistvo cijenjenog portala Debilklix-u zasto cijenjenim,pismenim nadasve djamiski skolovanim ljudim ne mogu uzvratit komentar bez psovki....
Ratovi za vodu su nažalost neminovnost. Evo i Tadžikistan i Kirgistan su prije neki dan krenuli u otvoreni međusobni rat za sporne teritorije bogate vodom. I toga će biti sve više i više kako populacije zemalja trećeg svijeta budu rapidno rasle.
Tako se to, cak i u Africi. Kod nas, nasa drzava suti, dok Srbija i Hrvatska uzumaju kompletnu struju sa pogranicnih HE
ovo bi gradio energoinvest ili hidrogradnja ali na-a , treba sve unistiti da se pojedinci domognu dzabalame
Jedino Srbi i Hrvati kontaju da su rjeke i mora njihova prilika !
prčija*
Egipat je naoružan, imaju 1000 abrams tenkova od Amerike da razbucaju tu branu.. Nosači helikoptera, f-16 250 komada...
Bosnje, nastavite sa svojim mizernim životima
bitka za rijeku Drinu: Nece meni Drina biti kapija!
Čokoloadno mlijeko